Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dejan
 | | Član od: 28 Ruj 2010 | | Poruke: 6 | | Mjesto: Orasje |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lis 23, 2010 6:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ovako izdaleka i malo mutno : dobro. Vidim da je overspray prisutan ali to je pitanje prakse , a dobro bi došao još jedan premaz bezbojnim lakom jer su crveno smeđa i zelena potpuno mat a crna polumat pa se ističe. Ili da se prvo malo stope kakvim filterom. Gusjenice unutrašnje gazna dijelove imaju od gume pa bi trebale biti crne ili bar sive a ne smeđe (ili hrđave). A gdje su oznake ? Dakle sada bi ustvari slijedio prelaz gloss lakom pa oznake i onda mat lak. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lis 23, 2010 7:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Također ti poručujem kao i kolega da ofarbaš crno gume na gusjenicama, što se tiće ovih filtera i to pa za početak mislim da bi ti dovoljan bio i mat lak da ga ne kompliciramo, s obzirom da je druga maketa tek... I da, smanji sa tim igmentom hrđe, kao prvo hrđu vidim da sa nekim pigmentom radiš(pretpostavio bih da je ovo kreda), vjeruj mi to nije dobro za hrđu, radi je sa bojama, najbolje sa uljanim slikarskim, ali na švabi hrđe baš i nema... Stoga ga samo zapraši sa smeđom kredom il nečime  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dejan
 | | Član od: 28 Ruj 2010 | | Poruke: 6 | | Mjesto: Orasje |
|
Upisano: Sub Lis 23, 2010 9:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| bit će tu i lak, pa poslije vash pa pojačam detalje, samo što ja živim u BiH pa mi do osnovnih i jednostavnih stvari teško doć. Naručujem iz Hanich-a pa to moram uplatit u Hrvatskoj pa mi šalju kod prijatelja na adresu koja je opet Hrvatskoj. Tako da mi se to iskomplicita i otegne u nedogled. Hvala na svim uputama! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5428 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lis 23, 2010 10:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Za drugi rad ,fenomenalno! možeš biti zadovoljan. A za popraviti zapravo imaš samo gusjenice, ipak prave nisu tak hrđave, probaj ih za početak lagano/rijetko prešpricati sa nekom bež bojom ,to će ti na ovu smeđu dobro sjesti te će izgledati pašnjave ,što je puno realnije. Nakon toga unutrašni dio gusjenica koji je u dodiru sa gumom kotača lagano drybrushaj sa srednje sivom,i to bi trebalo biti znatno bolje. Ovo ostalo: wethering i wash po tenku i dalje stigneš napraviti. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|