Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| black
 | | Član od: 03 Ožu 2007 | | Poruke: 443 | | Mjesto: Crab's Creek Croatia |
|
Upisano: Uto Jul 13, 2010 3:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| frka Napisao/la: | | Eto vidiš što radi dobar boxart. Ne znate kakve je kvalitete maketa u kutiji ali kada je boxart dobar...sve izgleda super! |
Pa po recenzijama je maketa čisto ok,kad to zbrojiš s odličnim boxartom i činjenicom da mi je to jedan od dražih aviona....tada stvarno nema prepreke za kupnju
I onda još jednom pogledaš dotićni film...i to je to..hehehe  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 08, 2010 10:07 pm Naslov poruke: Turbo Porter |
|
|
Poštovanje!
Zagovarah u nas nabavu PC-6, ali mi padobranci objasniše da ih je premalo da popune kapacitet radnog sata te lezeće zvijeri. Vrlo je dosljednoga oblika, tj. uravnoteženo je oblikovanje s koje ga god strane pogledamo.
Meni je "zapeo za oko" obični Porter s natpisom HIMALAJA, što je rabljen za jedne ekspedicije u tom prostoru. Postoje fotografije,a imam samo objavljenu u magazinu Obrambi ili pripadajućim im Krilima. Osobina maketara je i strpljenje, pa ja čekam da se opisana maketa pojavi u kraljevskom mjerilu 1/48.
Lp.db _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Lip 17, 2012 3:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Dugo je prošlo od zadnje poruke ali da ne dižem novu temu: pogledao sam po valjda deseti put Air America, simpa film, i stalno se palim na onog ružnog jazavca PC 6. Od mog zadnjeg gledanja filma naovamo Roden je u 48 izbacio tri pakiranja (o čemi je u topicu i riječ) aviona. Vidim da ga ima za kupiti bez problema ali funta je opaka i to je sad pristojna cijena. Jel vrijedi toliko, ima li ko kakva iskustva sa maketom, naravno, mene zanima onaj Peacemaker sa minigunom, Fairchildea. Ima li svako pakiranje generički (zajednički) sprue sa minigunom???
Kolika je maketa u 48??? Znam mjere u prirodi letjelice ali cijeli mi je nekako četvrtast i imam dojam povelik a nemam previše mjesta za gotove makete, i same kutije mi postaju problem. Može okvirna usporedba sa nečim poznatijim u 48, npr, Hurricane? Hvala za svaku informaciju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| husky011
 | | Član od: 28 Ruj 2010 | | Poruke: 307 | |
|
Upisano: Ned Lip 17, 2012 4:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Za trecinu je trup veci od Huricanea, raspon krila skoro duplo veci.
Kutije nisu sve genericke, u civilnim varijantama nema naoruzanja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Lip 17, 2012 5:38 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="husky011"]Za trecinu je trup veci od Huricanea, raspon krila skoro duplo veci.
A bogte ...Ništa, lakše mi se odlučiti ne kupovat, ako netko bude eventualno prodavao za manje jer mu smeta na polici, maybe. Onaj u 72-jci je short run, puno čišćenja i vakuform kabina, i takav je oko 20 $ na bayu, dakle ništa, nastavljam opremati Blazera u 35. Hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pon Lip 18, 2012 12:08 am Naslov poruke: |
|
|
Iamm ja doma tog Peacemakera i ovako u kutiji izgleda solidna maketa - nije Tamiya, ali obećava.
Dimenzije su dosta veće od Hurricanea. Pogotovo raspon krila kao što je kolega rekao. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|