Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Peacemaker
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
black

Član od: 03 Ožu 2007
Mjesto: Crab's Creek Croatia
PorukaUpisano: Uto Jul 13, 2010 3:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

frka Napisao/la:
Eto vidiš što radi dobar boxart. Ne znate kakve je kvalitete maketa u kutiji ali kada je boxart dobar...sve izgleda super!

Pa po recenzijama je maketa čisto ok,kad to zbrojiš s odličnim boxartom i činjenicom da mi je to jedan od dražih aviona....tada stvarno nema prepreke za kupnju Very Happy
I onda još jednom pogledaš dotićni film...i to je to..hehehe Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
dragisa1956

Član od: 01 Lis 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Ruj 08, 2010 10:07 pm    Naslov poruke: Turbo Porter Citiraj ovaj komentar

Poštovanje!
Zagovarah u nas nabavu PC-6, ali mi padobranci objasniše da ih je premalo da popune kapacitet radnog sata te lezeće zvijeri. Vrlo je dosljednoga oblika, tj. uravnoteženo je oblikovanje s koje ga god strane pogledamo.
Meni je "zapeo za oko" obični Porter s natpisom HIMALAJA, što je rabljen za jedne ekspedicije u tom prostoru. Postoje fotografije,a imam samo objavljenu u magazinu Obrambi ili pripadajućim im Krilima. Osobina maketara je i strpljenje, pa ja čekam da se opisana maketa pojavi u kraljevskom mjerilu 1/48.
Lp.db

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Ned Lip 17, 2012 3:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dugo je prošlo od zadnje poruke ali da ne dižem novu temu: pogledao sam po valjda deseti put Air America, simpa film, i stalno se palim na onog ružnog jazavca PC 6. Od mog zadnjeg gledanja filma naovamo Roden je u 48 izbacio tri pakiranja (o čemi je u topicu i riječ) aviona. Vidim da ga ima za kupiti bez problema ali funta je opaka i to je sad pristojna cijena. Jel vrijedi toliko, ima li ko kakva iskustva sa maketom, naravno, mene zanima onaj Peacemaker sa minigunom, Fairchildea. Ima li svako pakiranje generički (zajednički) sprue sa minigunom???
Kolika je maketa u 48??? Znam mjere u prirodi letjelice ali cijeli mi je nekako četvrtast i imam dojam povelik a nemam previše mjesta za gotove makete, i same kutije mi postaju problem. Može okvirna usporedba sa nečim poznatijim u 48, npr, Hurricane? Hvala za svaku informaciju.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
husky011

Član od: 28 Ruj 2010
PorukaUpisano: Ned Lip 17, 2012 4:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za trecinu je trup veci od Huricanea, raspon krila skoro duplo veci.
Kutije nisu sve genericke, u civilnim varijantama nema naoruzanja.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Ned Lip 17, 2012 5:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

[quote="husky011"]Za trecinu je trup veci od Huricanea, raspon krila skoro duplo veci.

A bogte Klap klap ...Ništa, lakše mi se odlučiti ne kupovat, ako netko bude eventualno prodavao za manje jer mu smeta na polici, maybe. Onaj u 72-jci je short run, puno čišćenja i vakuform kabina, i takav je oko 20 $ na bayu, dakle ništa, nastavljam opremati Blazera u 35. Hvala.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Pon Lip 18, 2012 12:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iamm ja doma tog Peacemakera i ovako u kutiji izgleda solidna maketa - nije Tamiya, ali obećava.

Dimenzije su dosta veće od Hurricanea. Pogotovo raspon krila kao što je kolega rekao.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma