Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Cehtunger
 | | Član od: 19 Jul 2010 | | Poruke: 44 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Kol 21, 2010 5:34 pm Naslov poruke: Sd.Kfz. 9 FAMO, Revell, 1/72 |
|
|
Nisam planirao kupiti ovu maketu, ali dok sam na polici birao što bih mogao uzeti upala mi je u oko, prvenstveno jer je sastrane na kutiji pisala brojka 5, tj najveći skill level, a kako nisam baš primjeto da je to čest slučaj sa 1/72 maketama, rekoh ajde da vidim.
Model sadrži motor sa cijelim pogonom i podvozjem i dosta detalja i mislim da će biti lijep izazov.
Ovaj komad prozirne plastike služi za staklo, lijepo od Revella što je stavio viška za svak slučaj

Cehtunger: poruka promijenjena dana: Sri Kol 25, 2010 8:44 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dorian
 | | Član od: 22 Jul 2010 | | Poruke: 221 | |
|
Upisano: Sri Kol 25, 2010 9:08 am Naslov poruke: |
|
|
pratim sa zanimanjem _________________
a meni rekli da se ne bojim svemiraca |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Cehtunger
|
Upisano: Sri Kol 25, 2010 8:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Za sada mi se čini da je maketa jako dobra. Ima puno dijelova i sve sjeda na svoje mjesto. Trenutno čekam da mi stigne boja koju sam naručio (revell aqua 32362, nisam je nigdje kod nas našao, ali sva sreća na ebay-u ), kako bih mogao ofarbati kotače i sastaviti podvozje do kraja
Mogao bih jedino malo popraviti ove spojeve na motoru, tek sada su mi upali u oko kada sam ih vidio uvećane na slikama
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| messerschmitt
 | | Član od: 31 Jul 2010 | | Poruke: 71 | | Mjesto: Ruma, Srbija |
|
Upisano: Pon Kol 30, 2010 2:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlična maketa, radio sam je! Samo napred! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Cehtunger
|
Upisano: Uto Ruj 07, 2010 10:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Podvozje je sastavljeno...još tu i tamo mali popravci i drybrush gusjenica nekom metalik
Po ovome do sada maketa je stvarno odlična...nadam se da ću uspjet napraviti to kako spada
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sri Ruj 08, 2010 7:06 am Naslov poruke: |
|
|
| Pitanje: može li se maketa (ova) sastaviti bez da se stavlja motor na šasiju??? Naime, mene ti zatvoreni dijelovi uoće ne zanimaju ali, da li se motor ovdje javlja eventualno kao nosivi dio nekog komada iznad pa da ne pokvarim cijelu maketu?! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Cehtunger
|
Upisano: Sri Ruj 08, 2010 8:19 am Naslov poruke: |
|
|
Sam motor se može izostaviti, dok ovaj drugi dio između pogonskih kotača služi i kao uporište za ovaj trokutasti veliki dio prednjeg ovjesa. Iako cijeli se motor sastoji od dva dijela sa tri mala dodatka (ovi crno ofarbani na motoru s tim da je jedan nosač koji ide na šasiju) tako da ga nije neki problem staviti unutra pa čisto da maketa nema rupu odispod  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sri Ruj 08, 2010 1:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| tnx |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Cehtunger
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|