Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Sub Jul 17, 2010 4:24 pm Naslov poruke: Hummer H2 |
|
|
Ovo je moja najnovija maketa tj. diorama. Rađena je od 10.7.,a završena danas.
Dvoumio sam se gdje da postavim ovu temu, u aute ili pod diorame pa sam ju smjestio tu.
Auto je Cararamin metalni Hummer H2 (po meni drugo najljepše auto nakon Saleena S7! ) u mjerilu 1/43. Auto je metalno sa nekim plastičnim dijelovima i dosta detalja i mnogo kvalitetnije od sličnih BBuragovih. Unutrašnjost prebojana kao i eksterijer kojeg sam prljao drybrushingom. Dodana hrvatska registracija(koja zapravo ne postoji).
Podloga je 15 x 16 cm od lesonita, a reljef od gipsa. Stabla su zapravo korijeni nekog korova posuti mljevenom mahovinom kao i trava. Asfalt je od pofarbanog brusnog papira, gromača(suhozid) je od kamenčića koje sam djelomično pofarbao, stupić pored ceste od plastike, a ona visoka trava od vodoinstalaterske kudelje.
Ovo je unutrašnjost Hummera prije farbanja(koma zar ne? ):
a ovo poslije farbanja(bolje ):
Drybrushing podvozja:
A evo i slike same diorame:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fkova
 | | Član od: 24 Tra 2010 | | Poruke: 186 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Jul 17, 2010 10:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Vegetacija i zid su ispali fantastično, sve zajednio izgleda super! Jedino mislim da si mogao malo grublji brus papir stavit za asfalt, ali inače zakon  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dorian
 | | Član od: 22 Jul 2010 | | Poruke: 221 | |
|
Upisano: Čet Jul 22, 2010 9:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| zakon, slični humer viđam u okolici kastva, ali ima turske tablice. sve u svemu maketa je kao i okoliš realizirana na super način. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|