Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1/25 Chevy Impala "The Big Red One"
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
J_o_E

Član od: 11 Pro 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Lip 29, 2010 11:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shmeegy Napisao/la:

Kak je ovaj burazov HEMI mali Very Happy

Vid njega nije me ni pito da slika "moj" motor Razz
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Uto Lip 29, 2010 11:51 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mogli bi se vi obojica malo primit posla Confused

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Sri Lip 30, 2010 2:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma sa ovim vrucinama isparava moja volja za maketarenjem... Prevruce mi je i nemrem sjedit na jednom mjestu ni pol sata... Potrudit cu se da ne zapustim ovaj projekt makar maketario tek u 11 navecer kad se ohladi zrak malo... Smile
Jesam se bar malo izvuko? Very Happy

Član od: 11 Pro 2009
PorukaUpisano: Sri Lip 30, 2010 12:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:
mogli bi se vi obojica malo primit posla Confused

Ja sam mal radio na motoru, sad treba ozicat ... Very Happy

PorukaUpisano: Sub Kol 14, 2010 5:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Malo napretka na unutrasnjosti... tek toliko da se vidi da nesto radim Very Happy
U setu sam dobio i nove cukice pa sam originalne izrezbario

Ovak bi trebo zgledat zvucnik, ali to se meni nimalo nije sviđalo....

Pa sam izrezbario sve i napravio ovo (mrezica ce ici u bijelu il crnu, a mozda i crvenu, nisam ziher...)

Sjedala

Stranica

Pa malo pobavane unutrasnjosti... bilo je malo curenja boje pa ce bit popravljanja... veselo veselo Smile

Početak popravljanja i detaljiranja

I još štošta iz seta ide unutra...

Uglavnom ima jos hrpu posla... pojasevi, PE, BMF, pa i sa kistom popravljana, faranja i tako.. Very Happy
Gazda
PorukaUpisano: Sub Kol 14, 2010 7:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam mislio da si ti otiso killinim stopama Laughing
bit ce to dobro, vidim ne zuris se

PorukaUpisano: Sub Kol 14, 2010 7:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:
vidim ne zuris se

Mislim da je to ocito... kolko cesto update-am Very Happy

PorukaUpisano: Ned Kol 22, 2010 10:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vjerujte da ne zgleda ovak kvrgavo i lose uzivo... pogotovo prijelazi BMF-a... macro me unistava Very Happy

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Ned Kol 22, 2010 11:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobra kombinacija boja, lijepo si to sredio. Jel ima teorije da bude to gotovo do CK?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Shmeegy

PorukaUpisano: Ned Kol 22, 2010 11:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala...

Nema teorije da bude gotovo... Do sad je gotova samo unutrasnjost i motor (a u engine bay-u ima jos jako puno posla)... Karoserija netaknuta, po podnici sam nesto mrljo... Ima jos jako puno posla.

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Kol 23, 2010 1:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Steta da nisi malo washnuo tablu i sjedala s nekom svijetlosivom, cisto da se malo istaknu utori. I osobno bih isao bez zadnjih pojaseva, ali to je samo moje misljenje. Osim toga, jako lijepo izgleda Wink
Low
Gazda
PorukaUpisano: Pon Kol 23, 2010 2:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da, ljepa kombinacija boja. jos kad to sve sjedne u crveni body.... ma milina Very Happy
iako se slazem sa shinobijem, mozda nisi trebao stavljati zadnje pojaseve, nisam cak siguran da su ih ti auti imali 50-ih

PorukaUpisano: Pon Kol 23, 2010 12:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da sad i ja vidim da bi vjerojatno bolje zgledlao bez zadnjih pojaeva, al nema veze.... tako ce to sve bit zacementirano nutra... I sreca pa ovaj auto nije iz 50-ih nego sredine 60-ih Razz

Pa ja se retard opce nisam sjetio washa..... posto samo slazem crne unutrasnjosti... A zgledalo bi tri puta efektnije... Mad

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Uto Kol 24, 2010 12:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlican je ovaj color combo za unutrasnjost ali, dok radis wash, de sredi imalo rubove na prijelazu boja...na dosta mjesta imas zamuljane crvene gdje je ne bi trebalo biti...bas si neuredan Razz
Inace, shto se dileme oko pojaseva na straznjem sjedalu tice, bilo ih je u to vrijeme, ali kao skupa dodatna oprema Laughing

PorukaUpisano: Uto Kol 24, 2010 12:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

PowerPlant Napisao/la:
Odlican je ovaj color combo za unutrasnjost ali, dok radis wash, de sredi imalo rubove na prijelazu boja...na dosta mjesta imas zamuljane crvene gdje je ne bi trebalo biti...bas si neuredan Razz
Inace, shto se dileme oko pojaseva na straznjem sjedalu tice, bilo ih je u to vrijeme, ali kao skupa dodatna oprema Laughing

Namucio sam se sa prijelazima brutalno... bojim se ak budem popravljo da ce bit jos gore, a i macro je otkrio vise nego sto ih ima... Necu to dirat... uzivo se opce ne vidi kad je u karoseriji. Smile
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed
Stranica 2/6

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma