Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pon Lip 28, 2010 11:21 pm Naslov poruke: Turanj tenkovi |
|
|
nastavak fotki prvi dio pod zrakoplovima
jedna zajednicka
Tenkovi nisu moj dir ali nadam se da su vam se barem malo svidjele fotke. Ima ih jos pa ako zelite...
PS. ne znam sto je dosta sam velike fotke stavio na webshots (rezolucija oko 1500 puta nesto) a sada kad su linkane tu na forum ne izgledaju tako ostre stovise lose su, a to se pogotovo vidi na MIG-usi?!?!? _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DusanVuskovic
 | | Član od: 07 Lip 2010 | | Poruke: 145 | | Mjesto: Chile |
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 1:29 am Naslov poruke: |
|
|
više fotografija !!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 7:39 am Naslov poruke: |
|
|
Fotke su ti 600x450 a forum bez problema podnaša 800x600 pa čak , ako su fotke na primjer ove temetike koje jesu i nešto veću rezoluciju.
Pokušaj resize sa originalima. I hvala na fotkama. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 9:54 am Naslov poruke: |
|
|
Fotke su super! Lijepo da su dodali tetku s obzirom da su to tenkovi iz rata, jel... A što se tiče miga kolko vidim djelomično je točna a djelomično je umjetnička sloboda... Ta kamuflaža se koristi na našimmigovima, ali kolko vidim nos mu je plavo ofarban kao i onaj trapez na gornjem dijelu vertikalca, a trebaju biti zelene nijanse...
Eh, još samo da ubace jednu osamdesetčetvorku...  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 10:35 am Naslov poruke: |
|
|
| CCCP Napisao/la: | Fotke su super! Lijepo da su dodali tetku s obzirom da su to tenkovi iz rata, jel... A što se tiče miga kolko vidim djelomično je točna a djelomično je umjetnička sloboda... Ta kamuflaža se koristi na našimmigovima, ali kolko vidim nos mu je plavo ofarban kao i onaj trapez na gornjem dijelu vertikalca, a trebaju biti zelene nijanse...
Eh, još samo da ubace jednu osamdesetčetvorku...  |
FIlipe... ako je to plava,onda sam ja Mona Lisa  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 10:46 am Naslov poruke: |
|
|
Odlične slike kolega! sviđaju mi se!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 10:47 am Naslov poruke: |
|
|
Kako se mogu skinuti slike sa webshotsa u origigi rezpluciji???  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 11:11 am Naslov poruke: |
|
|
| killa Napisao/la: | | CCCP Napisao/la: | Fotke su super! Lijepo da su dodali tetku s obzirom da su to tenkovi iz rata, jel... A što se tiče miga kolko vidim djelomično je točna a djelomično je umjetnička sloboda... Ta kamuflaža se koristi na našimmigovima, ali kolko vidim nos mu je plavo ofarban kao i onaj trapez na gornjem dijelu vertikalca, a trebaju biti zelene nijanse...
Svenko, ako bolje pogledaš vidit ćeš da nos je plavi, a onaj trapez je tirkizna neka nijansa, neš između plave i zelene...  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 11:12 am Naslov poruke: |
|
|
| CCCP Napisao/la: | | killa Napisao/la: | | CCCP Napisao/la: | Fotke su super! Lijepo da su dodali tetku s obzirom da su to tenkovi iz rata, jel... A što se tiče miga kolko vidim djelomično je točna a djelomično je umjetnička sloboda... Ta kamuflaža se koristi na našimmigovima, ali kolko vidim nos mu je plavo ofarban kao i onaj trapez na gornjem dijelu vertikalca, a trebaju biti zelene nijanse...
Svenko, ako bolje pogledaš vidit ćeš da nos je plavi, a onaj trapez je tirkizna neka nijansa, neš između plave i zelene...  |
... pogledaj u dijelu s avionima muzej turanj,gdje se vidi da je boja zelena... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 11:26 am Naslov poruke: |
|
|
da gledao sam tamo, i zato i kažem, i to je plava kolko mene oči služe... a imam dioptriju 0 i nisam daltonista prema prošlogodišnjem sistematskom, a nadam se da se to nije promijenilo...  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 11:51 am Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | Kako se mogu skinuti slike sa webshotsa u origigi rezpluciji???  |
A to ne znam mislim da mi moras postati frend.
To su skomplicirali registriraj se ako nisi pa posalji zahtjev meni ja odobrimi onda ce valjda dati i mene to zanima.
prije je ljepo otvaralo fotke u punoj rez.
Hvala svima!
mislim da cu trebati se na neki drugi preglednik registrirati, pa nece biti toliko lose kada ih se linka. _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 9:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Karaya Napisao/la: | | mariok Napisao/la: | Kako se mogu skinuti slike sa webshotsa u origigi rezpluciji???  |
A to ne znam mislim da mi moras postati frend.
To su skomplicirali registriraj se ako nisi pa posalji zahtjev meni ja odobrimi onda ce valjda dati i mene to zanima.
prije je ljepo otvaralo fotke u punoj rez.
Hvala svima!
mislim da cu trebati se na neki drugi preglednik registrirati, pa nece biti toliko lose kada ih se linka. |
ma može i s ovog ali treba malo komplicirat i uz 5 klikova mišem više dobiješ full rezoluciju _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|