Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sri Lip 23, 2010 9:09 am Naslov poruke: |
|
|
da, slike su mogle biti bolje, ali nema veze, potrudit ces se oko fotkanja kad ju zavrsis
bmf mi se cini da ti je ljepo sjeo, nemas jos puno, ajde sad, mozes ti to.
mislim da imas pobjednika ovaj put  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pet Lip 25, 2010 11:18 am Naslov poruke: |
|
|
Gorane, impresirao si me! To izgleda preprepredobro! Ajd završi to da mogu doć pogledat uživo.
Nemoj sad nešto zabrkljat.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 25, 2010 2:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro zgleda. Kao sto mico kaze pazi sad da ne zaj... nesto... Pri kraju si  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Lip 26, 2010 10:51 am Naslov poruke: |
|
|
Jos 2 slike unutrasnjosti, sljeece idu u gotove projekte. Prva je bez, a druga s blicom:
Jos je bio plan da se stave PE brisavi Detail Mastera, ali sam jucer nakon cca 2h pokusaja da ih savijem odustao i stavio plasticariju iz kita. Jednostavno je pleh pretvrd za savijanje, ne znam, mozda s folding toolom da, ali s alatima iz kucne radinosti ne ide bas. Steta, jer brisaci izgledaju mrak, trodijelni. Jos jedna stvar za sve koji budu slagali ovu maketu, prilikom stavljanja karoserije na podnicu sama karoserija se mora malo rasiriti jes se na dnu suzav, sto moze reziltirati odvajanjem stakla sa iste. Meni se desilo, ali nasrecu samo s jedne strane i ne kuzi se toliko, ali eto, nek se zna za ubuduce. Inace, sama maketa je fora za slagati, ako se ne kemija s ubacivanjima masina jako brzo se dobije lijep auto. Jedino su decali banana po meni zbog previse prozirnog filma na rubovima sto otezava postavljanje. Hvala svima na pracenju. A sad idem van poslikati gotov proizvod  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Lip 26, 2010 11:02 am Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | A sad idem van poslikati gotov proizvod  |
na bajku, jel? Koji pozer  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Sub Lip 26, 2010 11:47 am Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | | Shinobi Napisao/la: | A sad idem van poslikati gotov proizvod  |
na bajku, jel? Koji pozer  |
2x  _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Lip 26, 2010 12:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | | Shinobi Napisao/la: | A sad idem van poslikati gotov proizvod  |
na bajku, jel? Koji pozer  |
Znam da ce ovo biti sok, ali nece biti na bajku. Ne mogu namjestiti pozadinu na njemu, ali bit ce jos projekata u radu i prilike za poziranje
Evo slike gotove
http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?p=179324#179324 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|