Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Toyota 2000GT - malo morgen
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sri Lip 23, 2010 9:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da, slike su mogle biti bolje, ali nema veze, potrudit ces se oko fotkanja kad ju zavrsis Very Happy
bmf mi se cini da ti je ljepo sjeo, nemas jos puno, ajde sad, mozes ti to.
mislim da imas pobjednika ovaj put Wink

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 11:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Gorane, impresirao si me! Shocked Very Happy To izgleda preprepredobro! Ajd završi to da mogu doć pogledat uživo. Wink
Nemoj sad nešto zabrkljat. Laughing

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 2:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro zgleda. Smile Kao sto mico kaze pazi sad da ne zaj... nesto... Pri kraju si Very Happy

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sub Lip 26, 2010 10:51 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jos 2 slike unutrasnjosti, sljeece idu u gotove projekte. Prva je bez, a druga s blicom:

Jos je bio plan da se stave PE brisavi Detail Mastera, ali sam jucer nakon cca 2h pokusaja da ih savijem odustao i stavio plasticariju iz kita. Jednostavno je pleh pretvrd za savijanje, ne znam, mozda s folding toolom da, ali s alatima iz kucne radinosti ne ide bas. Steta, jer brisaci izgledaju mrak, trodijelni. Jos jedna stvar za sve koji budu slagali ovu maketu, prilikom stavljanja karoserije na podnicu sama karoserija se mora malo rasiriti jes se na dnu suzav, sto moze reziltirati odvajanjem stakla sa iste. Meni se desilo, ali nasrecu samo s jedne strane i ne kuzi se toliko, ali eto, nek se zna za ubuduce. Inace, sama maketa je fora za slagati, ako se ne kemija s ubacivanjima masina jako brzo se dobije lijep auto. Jedino su decali banana po meni zbog previse prozirnog filma na rubovima sto otezava postavljanje. Hvala svima na pracenju. A sad idem van poslikati gotov proizvod Wink
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sub Lip 26, 2010 11:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
A sad idem van poslikati gotov proizvod Wink

na bajku, jel? Koji pozer Cool

Član od: 23 Pro 2006
Mjesto: Ljubljana-Split
PorukaUpisano: Sub Lip 26, 2010 11:47 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:
Shinobi Napisao/la:

2x Smile Smile Wink
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sub Lip 26, 2010 12:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:
Shinobi Napisao/la:

Znam da ce ovo biti sok, ali nece biti na bajku. Ne mogu namjestiti pozadinu na njemu, ali bit ce jos projekata u radu i prilike za poziranje Laughing

Evo slike gotove Wink

http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?p=179324#179324
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 6/6

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma