Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Mad Max Interceptor by Planet X

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pon Svi 24, 2010 11:52 am    Naslov poruke: Mad Max Interceptor by Planet X Citiraj ovaj komentar

eto nakon dosta iscekivanja i izgubljenih zivaca oko slanja paketa sa nekog opskurnog engleskog shopa, ovaj kit je ipak nasao put do mene.
pretpostavljao sam da je kvaliteta upitna posto sam na netu vec vidio par slozenih tako da su ocekivanja bila u najbolju ruku mlaka Very Happy
ali to je interceptor, jedina takva maketa na trzistu, prilicno rijedak kit, pa kolko kosta nek kosta, i kakav god bio bas me briga, sredit cu ga.
i tako sam na kupu preuzeo kit, u prvi mah ocekivanja su mi se i potvrdila. dosta ostataka odljeva, sastavnica kao da su ju djeca crtala (vjerojatno i jesu), los fitment, paneli ko žnjiranci...
ali sutradan, na drugi pogled, nije vise sve bilo tako sivo. decali se cine uredni, dobije se 20ak dijelova od bijelog metala (kompletan ovjes i ispuh), vacuformirane rotirke, prozirna svjetla... naravno, nije sve opet ni tako dobro, kit ima par gresaka koje sam prosao sa kolegom Powerplantom, ticu se zadnjih svjetala, zadnjem braniku, rupa u prednjem spojleru i polozaju cepa za tankanje olovnog otrova, ali to su sve minorne stvari koje se uz malo rada lako poprave. i trebalo bi prescibati 2-3 panela. i zamjeniti gume jer su odljevene u resinu zajedno sa felgama. i zamjeniti masku. i kvake. i brisace.... o boze, sad sam opet izbediran Very Happy salim se. kako sam rekao na pocetku, nije savrsen kit, ali je jedini, tako da te greske smatram pod 'normalno'.
zato ce mi biti drazi kad se jednom nadje slozen na polici Cool

'kuhanje' po Essexovom receptu (unutrasnji paneli su bili dosta iskrivljeni, vruca voda, par minuta)

a ovo bi kao trebali biti prozori (8x8 cm tanke prozirne plastike) Laughing

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma