Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Aranza
 | Član od: 25 Lis 2007 | Poruke: 3458 | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sri Stu 25, 2009 11:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Minolovac 161 Napisao/la: | Kolega nemojte zamjeriti, friški sam na forumu. jedan sam od onih koji su proklinjali Jadrana još sedamdesetih, što zbog spavanja u visaljkama, što zbog majmuniranja po jarbolima, a ni ribanje palube nije bilo zabavno. I ja sam napravio taj model ali iz kutije i ne znam gdje je sad. |
..sve štima. I ja sam služio na Galebu. _________________
Španac |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| tomek2002
 | Član od: 23 Ožu 2010 | Poruke: 178 | Mjesto: Podturen |
|
Upisano: Pon Svi 17, 2010 10:45 pm Naslov poruke: |
|
|
svaka čast na brodu, izvrstan rad, nego daj mi molim te reci koliko vremena ti je trebalo za napravit ovaj prekrasan rad? _________________ volja uvijek dovodi do rezultata... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| crni gusar
| Član od: 27 Lip 2009 | Poruke: 59 | Mjesto: Kraljevo |
|
Upisano: Uto Svi 18, 2010 9:54 am Naslov poruke: |
|
|
Tomek, za izradu Jadrana mi je trebalo oko 7 meseci,uz hrpu slika i zapisa sa samog broda, mada bi mi danas verovatno trebalo manje vremena... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| tomek2002
 | Član od: 23 Ožu 2010 | Poruke: 178 | Mjesto: Podturen |
|
Upisano: Uto Svi 18, 2010 12:04 pm Naslov poruke: |
|
|
da to je prilično zahtjevan posao pa oduzima i dosta vremena, al još jednom kapa dolje na radu, ja radim sa šibicama i znam da nije lako radit sa drvom _________________ volja uvijek dovodi do rezultata... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|