Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| ibrica10
 | | Član od: 14 Velj 2010 | | Poruke: 14 | | Mjesto: zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Čet Svi 13, 2010 10:23 am Naslov poruke: |
|
|
Izgleda jako interesantan dokumentarac. Na http://mojtv.hr Pretraživao sam raspored Viasat History channela i nigdje nije naveden taj dokumentarac.
---
Nakon dulje pretrage skužio da je riječ o History HD channelu (http://www.history.com/), a ne o B.net-ovom Viasat History channelu 
Bero: poruka promijenjena dana: Čet Svi 13, 2010 10:51 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Čet Svi 13, 2010 10:50 am Naslov poruke: |
|
|
Iz ovog trajlera se i ne vidi da su ovo novi filmovi, za onoga koji prati filmove ovog tip sve je već viđeno! _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Čet Svi 13, 2010 10:56 am Naslov poruke: |
|
|
| Mario Raguž Napisao/la: | | Iz ovog trajlera se i ne vidi da su ovo novi filmovi, za onoga koji prati filmove ovog tip sve je već viđeno! |
Ako je po ovome suditi http://www.youtube.com/watch?v=w5Cxg3iRF84&feature=related mislim da nisi u pravu.
Mnogi kadrovi bi trebalo biti pravi dragulji koji se nisu baš vrtili po TV kalendarima..... Malo karikiram  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ibrica10
|
Upisano: Čet Svi 13, 2010 4:51 pm Naslov poruke: |
|
|
u dokumentarcu su prvi puta koristene privatne video snimke i razni materijali koji su do sada bili nedostupni. iz raznih vojski svijeta. kao reicmo streljanje srba u Pancevu u aprilu '41. privatna snimka jednog nijemca
doku je koncipiran skoro kao igrani film sa odlicom muzikom. treba pogledat pa onda prosudjivat. moze se gledat na history chanelu koji ide preko max tva.
u njemu ce biti prikazani svi ikada simljeni materijali u boji iz drugog rata koji su podignuti na HD kvalitetu slike.
http://tv.sky.com/wwii-lost-films-trailer-1
evo trailer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1985 | |
|
Upisano: Čet Svi 13, 2010 5:22 pm Naslov poruke: |
|
|
To bi trebao biti "History Ch. - WW2 in HD" serijal ako se ne varam? _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Čet Svi 13, 2010 7:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bero Napisao/la: | | Mario Raguž Napisao/la: | | Iz ovog trajlera se i ne vidi da su ovo novi filmovi, za onoga koji prati filmove ovog tip sve je već viđeno! |
Ako je po ovome suditi http://www.youtube.com/watch?v=w5Cxg3iRF84&feature=related mislim da nisi u pravu.
Mnogi kadrovi bi trebalo biti pravi dragulji koji se nisu baš vrtili po TV kalendarima..... Malo karikiram  |
Neznam za tebe, ali i ovaj trajler me nije uvjerio da će biti ikakve ekskluzive. Ovo mišljenje mogu, naravno, promjeniti ako u samom serijalu bude drugačijeg materijala. _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dr. vlado
| | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1411 | |
|
Upisano: Čet Svi 13, 2010 8:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Serija ide u Austiji na History-ju (kod mene je na kablovskoj) vec dva mjeseca, svakim petkom, gledao sam gotovo sve, negdje oko 3/5 materijala jeste zaista novo, ali radi popune konteksta ubacuju i vec vidjane snimke. U svakom slucaju vrijedi gledati! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| milan
| | Član od: 22 Svi 2008 | | Poruke: 410 | | Mjesto: Svicarska |
|
Upisano: Čet Svi 13, 2010 10:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Pozdrav dr.Vlado i u Svicarskoj je isto tako bila, jedino upzoravam da ima "groznih" scena ratnih strahota i stradavanja pa po mogucnosti gledati bez djece u blizini. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1985 | |
|
Upisano: Pet Svi 14, 2010 2:57 am Naslov poruke: |
|
|
| hornet Napisao/la: | | To bi trebao biti "History Ch. - WW2 in HD" serijal ako se ne varam? |
Ep 7
"Tuskegee Airman" Shelby Westbrook govori o svojim iskustvima od školovanja do kraja rata - naravno u nekoliko crtica. Među ostalim, u nekoliko minuta, govori o svom rušenju (MACR 9448) u našim krajevima, spašavanju od strane partizana i putovanje do Zadra odakle se vrača u Italiju. Dok on priča vrte se snimke s partizanima. _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Svi 14, 2010 5:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo ja bas skidam sa torrenta cijelu kolekciju - 10 epizoda. Sve skupa 11GB, pa tko je u mogućnosti nek navali...  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Svi 14, 2010 11:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Night Hawk Napisao/la: | Evo ja bas skidam sa torrenta cijelu kolekciju - 10 epizoda. Sve skupa 11GB, pa tko je u mogućnosti nek navali...  |
das link na torrent ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ibrica10
|
Upisano: Sri Jul 14, 2010 1:06 pm Naslov poruke: |
|
|
nazalost jucer bila zadnja epizoda. nadam se da se gledalo...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ghost1776
 | | Član od: 15 Kol 2009 | | Poruke: 173 | | Mjesto: Hamburg |
|
Upisano: Čet Jul 15, 2010 9:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Ponovo repriziraju _________________ Trenutno nisam kod kuce |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 692 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Jul 16, 2010 3:57 am Naslov poruke: |
|
|
| hornet Napisao/la: | | hornet Napisao/la: | | To bi trebao biti "History Ch. - WW2 in HD" serijal ako se ne varam? |
Ep 7
"Tuskegee Airman" Shelby Westbrook govori o svojim iskustvima od školovanja do kraja rata - naravno u nekoliko crtica. Među ostalim, u nekoliko minuta, govori o svom rušenju (MACR 9448) u našim krajevima, spašavanju od strane partizana i putovanje do Zadra odakle se vrača u Italiju. Dok on priča vrte se snimke s partizanima. |
Koja memorija, lik se sjeca rijeci "STOJ"!!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|