Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

odlican dokumentrac

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ibrica10

Član od: 14 Velj 2010
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 1:39 am    Naslov poruke: odlican dokumentrac Citiraj ovaj komentar

nadam se da cete ga moci pratiti na History chanelu. svakog utorka u 8.

http://www.youtube.com/watch?v=bBTWisM3B0A
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 10:23 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izgleda jako interesantan dokumentarac. Na http://mojtv.hr Pretraživao sam raspored Viasat History channela i nigdje nije naveden taj dokumentarac. Confused
---
Nakon dulje pretrage skužio da je riječ o History HD channelu (http://www.history.com/), a ne o B.net-ovom Viasat History channelu Crying or Very sad

Bero: poruka promijenjena dana: Čet Svi 13, 2010 10:51 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Mario Raguž

Član od: 09 Stu 2005
Mjesto: Dubrovnik
PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 10:50 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iz ovog trajlera se i ne vidi da su ovo novi filmovi, za onoga koji prati filmove ovog tip sve je već viđeno!
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 10:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mario Raguž Napisao/la:
Iz ovog trajlera se i ne vidi da su ovo novi filmovi, za onoga koji prati filmove ovog tip sve je već viđeno!

Ako je po ovome suditi http://www.youtube.com/watch?v=w5Cxg3iRF84&feature=related mislim da nisi u pravu.
Mnogi kadrovi bi trebalo biti pravi dragulji koji se nisu baš vrtili po TV kalendarima..... Malo karikiram Laughing
Natrag na vrh
ibrica10

PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 4:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

u dokumentarcu su prvi puta koristene privatne video snimke i razni materijali koji su do sada bili nedostupni. iz raznih vojski svijeta. kao reicmo streljanje srba u Pancevu u aprilu '41. privatna snimka jednog nijemca
doku je koncipiran skoro kao igrani film sa odlicom muzikom. treba pogledat pa onda prosudjivat. moze se gledat na history chanelu koji ide preko max tva.
u njemu ce biti prikazani svi ikada simljeni materijali u boji iz drugog rata koji su podignuti na HD kvalitetu slike.
http://tv.sky.com/wwii-lost-films-trailer-1

evo trailer.
Natrag na vrh
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 5:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To bi trebao biti "History Ch. - WW2 in HD" serijal ako se ne varam?
Mario Raguž

Član od: 09 Stu 2005
Mjesto: Dubrovnik
PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 7:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bero Napisao/la:
Mario Raguž Napisao/la:

Ako je po ovome suditi http://www.youtube.com/watch?v=w5Cxg3iRF84&feature=related mislim da nisi u pravu.
Mnogi kadrovi bi trebalo biti pravi dragulji koji se nisu baš vrtili po TV kalendarima..... Malo karikiram Laughing

Neznam za tebe, ali i ovaj trajler me nije uvjerio da će biti ikakve ekskluzive. Ovo mišljenje mogu, naravno, promjeniti ako u samom serijalu bude drugačijeg materijala.
dr. vlado

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 8:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Serija ide u Austiji na History-ju (kod mene je na kablovskoj) vec dva mjeseca, svakim petkom, gledao sam gotovo sve, negdje oko 3/5 materijala jeste zaista novo, ali radi popune konteksta ubacuju i vec vidjane snimke. U svakom slucaju vrijedi gledati!
Natrag na vrh
milan

Član od: 22 Svi 2008
Mjesto: Svicarska
PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 10:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav dr.Vlado i u Svicarskoj je isto tako bila, jedino upzoravam da ima "groznih" scena ratnih strahota i stradavanja pa po mogucnosti gledati bez djece u blizini.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Svi 14, 2010 2:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hornet Napisao/la:

Ep 7
"Tuskegee Airman" Shelby Westbrook govori o svojim iskustvima od školovanja do kraja rata - naravno u nekoliko crtica. Među ostalim, u nekoliko minuta, govori o svom rušenju (MACR 9448) u našim krajevima, spašavanju od strane partizana i putovanje do Zadra odakle se vrača u Italiju. Dok on priča vrte se snimke s partizanima.
Night Hawk

Član od: 03 Svi 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Svi 14, 2010 5:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo ja bas skidam sa torrenta cijelu kolekciju - 10 epizoda. Sve skupa 11GB, pa tko je u mogućnosti nek navali... Very Happy
Gost
PorukaUpisano: Pet Svi 14, 2010 11:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Night Hawk Napisao/la:
Evo ja bas skidam sa torrenta cijelu kolekciju - 10 epizoda. Sve skupa 11GB, pa tko je u mogućnosti nek navali... Very Happy

das link na torrent ?
Natrag na vrh
ibrica10

PorukaUpisano: Sri Jul 14, 2010 1:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nazalost jucer bila zadnja epizoda. nadam se da se gledalo... Cool
Natrag na vrh
Ghost1776

Član od: 15 Kol 2009
Mjesto: Hamburg
PorukaUpisano: Čet Jul 15, 2010 9:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ponovo repriziraju
werewolf

Član od: 21 Velj 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Jul 16, 2010 3:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hornet Napisao/la:
hornet Napisao/la:

Ep 7
"Tuskegee Airman" Shelby Westbrook govori o svojim iskustvima od školovanja do kraja rata - naravno u nekoliko crtica. Među ostalim, u nekoliko minuta, govori o svom rušenju (MACR 9448) u našim krajevima, spašavanju od strane partizana i putovanje do Zadra odakle se vrača u Italiju. Dok on priča vrte se snimke s partizanima.

Koja memorija, lik se sjeca rijeci "STOJ"!! Laughing
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma