Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Pet Tra 16, 2010 11:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Super! Napokon neko extra osvježenje! Obožavan ove ˝starce˝, i odlično si ga napravio! Samo............... Možeš li na stražnjim kolima nekako prikrit onu crveni komadič osovine? Tj ono šta se crveni u kromiranom naplatku?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 16, 2010 11:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Kao prvo, pet mjeseci i nije toliko dugo, a dizanje starih tema ionako nije problem pod uvjetom da novi clanovi imaju nesto suvislo za reci
Problem je samo kada netko u temu staru i po godinu-dvije ostavi komentar tipa "Super" i otprilike dvadesetosam raznoraznih emoticonsa da izrazi svoje divljenje...jasno?
Jednom za svagda, OK  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran1989
| | Član od: 16 Tra 2010 | | Poruke: 13 | |
|
Upisano: Sub Tra 17, 2010 9:35 am Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: | Kao prvo, pet mjeseci i nije toliko dugo, a dizanje starih tema ionako nije problem pod uvjetom da novi clanovi imaju nesto suvislo za reci
Problem je samo kada netko u temu staru i po godinu-dvije ostavi komentar tipa "Super" i otprilike dvadesetosam raznoraznih emoticonsa da izrazi svoje divljenje...jasno?
Jednom za svagda, OK  |
Slažem se s tobom!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AK47
 | | Član od: 20 Stu 2009 | | Poruke: 58 | |
|
Upisano: Sub Tra 17, 2010 11:29 am Naslov poruke: Re: MERCEDES BENZ 1628 S 1/25 (REVELL) |
|
|
Skoro mi je srce puklo kad sam ovo vidio. Vozio sam mercedes 2626 kiper (s takvom kabinom) i mogu reč da su ti mercedesi nepoderivi.
Gdje to nabaviš, hocu takvog?
Pozdrav! [/quote]
Nasao sam ga na http://transportmodels.co.uk/index.php ,ali mislim da sam uhvatio poslednjeg-ko zna koliko je stajao na lageru,decali su bili skoro propali...
Mada je ovo jedan od mojh omiljenih modela-vjerovatno nostalgija-u djetinjstvu je ovo bilo nesto najvece sto se moglo vidjeti na nasim putevima
Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AK47
|
Upisano: Sub Tra 17, 2010 11:49 am Naslov poruke: |
|
|
| kamaz Napisao/la: | Super! Napokon neko extra osvježenje! Obožavan ove ˝starce˝, i odlično si ga napravio! Samo............... Možeš li na stražnjim kolima nekako prikrit onu crveni komadič osovine? Tj ono šta se crveni u kromiranom naplatku?  |
Mogu,lako je ,nego mi je promaklo...' 'Hvala za savjet |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Sub Tra 17, 2010 2:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Iman ti link ako te zanima za sustave volana tj skretanja pradnjih kola livo-desno, neka ekipa iz UK imaju i dobre cjene a svi im je za 1/24 i 1/25 kamione... Pa malo pogledaj, možda ti da koju ideju!
http://www.kitformservices.com/metal.html
(nisan ništa naručiva od njih pa nemogu kazat kakvi su, al na nekom forumu di san i naša ovo, ekipa je zadovoljna s dostavom i djelovima) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran1989
|
Upisano: Čet Svi 06, 2010 11:51 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav!
Ja se ispričavam što me nije bilo ovako dugo, modem mi se pokvario i evo tek sam jutros dobio novi (skoro mjesec dana bez neta) pa da vam se javim. Vidim da nisam jedini komentirao ovu temu i to je dobro.
Prije godinu dana sam krenuo modelirat maketu takvog mercedesa sa spavaćom kabinom (isto 1:24) od poliestera i stao sam na kabini jer nisam jednostavno stigao zbog posla. Izmodelirao sam kabinu, jos treba izrezat šajbu i prozore i bacit puno puno kita, i onda se bacit na detalje... i to je što se tiče kabine, a tu je još i šasija. Ako bog da jednog dana ću predstavit svoj projekt ovdje.
AK47, jesu "gume" na felgama plastične ili su gumene? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AK47
|
Upisano: Ned Svi 09, 2010 10:22 am Naslov poruke: |
|
|
AK47, jesu "gume" na felgama plastične ili su gumene?[/quote]
Gumene su, iako se radi o staroj maketi,sto je i mene prijatno iznenadilo kad sam je kupio.Pozdrav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran1989
|
Upisano: Ned Svi 09, 2010 2:35 pm Naslov poruke: |
|
|
al nešto mu fali... poluprikolica
Evo našao sam jednu prikolicu kiper (http://transportmodels.co.uk/dumpertrailer135scaleplastickit-18122.php?cPath=81&products_id=18122) od koje bih upotrijebio samo šasiju, i napravio kištru kao na ovoj slici (http://www.market.ba/slike/slika_370349.0.jpg) << ali bez ove nadogradnje gore... cak je i merđo prikopcan za nju. Tako da sve izgleda kao iz njegovog vremena
Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|