Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

GAZ-AA oklopljeni kamion sa Maximom, MW 1/72
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Sub Svi 01, 2010 8:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lijepo. Jedino mi malo vrata i bočni poklopci motora djeluju hermetički zatvoreni. tj. kao da im fali neki jači wash koji bi naglasio te poklopce i vrata ili možda lagana kolor modulacija tih površina. Ma mislim, za to mjerilo je sve fantastično samo kažem .... ako bismo picajzlirali. Rupice koje predstavljaju čavle na daskama od ograde si sam izradio ?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
tiger
Gost
PorukaUpisano: Sub Svi 01, 2010 10:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Samo vi recite svoje mišljenje.
Nažalost neke stvari se ovako na fotkama ne vide, dok druge koje ne bih htio, su baš izražene. Sad je maketa cijela matirana i u prirodi izgleda malo realnija, naravno da sam subjektivan.
Ako me ništa ne sprijeći pokazati ću je na nekom natjecanju.
Naravno da se može uvijek nešto više napraviti, pa čak i na sedamdesetdvojci. Ja sam ovu maketu zamislio kao malo ugrijavanje jer nisam neko vozilo sastavio gotovo dvije i pol godine, tek pokoji aviončić. Kako sam i ranije napisao, čisto da isprobam te novotarije u ovom našemu hobiju.
Zapravo ove rupice bi trebale predstavljati vijke koji drže letve sanduka i sam sam ih rivertao. Uglavnom sam se koristio nacrtima iz M-Hobbya za GAZ-AA, a one koji se ne vide, nekako logički sam točkao.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4
Stranica 4/4

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma