Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Ned Tra 23, 2006 10:35 pm Naslov poruke: Moson 2006, fotke, dojmovi itd. |
|
|
ja bio prvi put i odusevljen sam... bilo je mrak, fenomenalno, tolko maketa, ljudi, ma sve super... cestitam svim hrvatima koji su uopce dosli gore, a posebno onima koji su nesto osvojili- mario, i mislim da onaj desko iz zadra, i mozda jos tko (ja sam otisao oko 15 sati tak da nisam bio do kraja) skuki, kako je proso flanker? ja nazalost nisam nista osvojio, - podosta gresaka jer sam bio u stisci s vremenom, al bit ce bolje slijedece godine....sigurno....
evo par fotki i od mene
ono je buraz na motoru, češka piva, spomenik vojnicima u 2 svj ratu, a zadnje je moja muka  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Tra 23, 2006 10:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Joj, kako mi je žao što nisam bio...
Nema veze, sljedeće godine idem
Nadam se da ćemo uskoro imati rezultate da vidimo tko je od naših što osvojio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 8:04 am Naslov poruke: |
|
|
Kada vidim ovakve fotke upravo sam ponosan kaj sam maketar.Daleko od vrha, ali ipak Maketar!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 2:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| von Stuck Napisao/la: | Kada vidim ovakve fotke upravo sam ponosan kaj sam maketar.  |
Ovo je odgovor i pol !
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 3:19 pm Naslov poruke: |
|
|
I ja moram reć da je bilo fenomenalno. Put nije bio naporan, zaj.......a i tako to, a tamo je bilo zakon. Toliko maketa u životu vidio nisam, toliko dobrih maketa. Sva sreća da traje 2 dana jer cijeli prvi potrošiš dok pokušavaš k sebi doć. Baš kad se navikneš na sve te makete, odlaziš u shopping dio i onda opet šok... Toliko toga, malo para, malo vremena... Onda lagana pijanka u hotelu, pa ujutro opet. Već kad misliš da je to sve - trbušne plesačice... Sve u svemu, primjer kako bi natjecanja trebala izgledat. Nije toliko bitan broj maketa, ali cjelokupna organizacije je bilo odlična. Sljedeće godine opet... Sa puno više para, nadam se...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 5:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Stvarno kada tamo dodješ ostaneš bez teksta. To je ultra poticaj. Bilo je jednostavno fenomenalno, od samog puta, pa maketa, shopinga, hrane, hotela, jednostavno sve. Cestitke svima koji su dosli i onima koji su osvojili nesto. Jako dobro je bilo i to sto se uz pomoc projektora mogla pogledati svaka maketa kako su se prozivali dobitnici nagrada, tako se barem moglo koliko toliko pratiti, ali kada su se pocele dijeliti ostale nagrade totalni kaos, ne kuzis sta, kome , zasto. Evo to je jedina mana po meni, ali ionako nije sasvim bitna. Iskreno, iako nisam strucnjak za tenkove. Isto tako, vidio sam da makete koje su mi bili favoriti nije bilo medju nagradjenim, ali ne sumnjam u izbor sudaca, sigurno imaju razloge.
Herr Flick, nisam bio medju nagradjenim, dobio sam neki cvarak sa logom kluba, valjda neka utjesna ili sl, nisam siguran sta. Uglavnom lijepa uspomena na prvi odlazak u moson. Ne bih si niti ja dao nagradu jer je tamo bilo ipak urednije slozenih u konkurenciji, mozda uz manje posla sa samom maketom ali ipak urednije, a to se broji.
Uglavnom, dozivljaj i pol, shoping necu niti spominjati, jedva cekam iducu godinu, opet zezancija i druzenje uz kolege maketare. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 10:13 pm Naslov poruke: Re: Moson 2006, fotke, dojmovi itd. |
|
|
Evo još jedna uspomenica autoru ovog topica:
| Herr Flick Napisao/la: | | ja bio prvi put i odusevljen sam... bilo je mrak, fenomenalno, tolko maketa,... |
Ma vidim ja kaj je tebi bilo mrak i čime si ti bio oduševljen ...
Ma koje makete, najbolja je bila ova koju je složila majka priroda u 1:1, jelda Flick?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 10:16 pm Naslov poruke: |
|
|
stari moj ovu fotku sztavljam ko screen saver  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sivcev
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 346 | | Mjesto: Novi Sad |
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 10:20 pm Naslov poruke: |
|
|
da li neko zna na koju foru je ovo napravljeno ?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 10:23 pm Naslov poruke: |
|
|
na tete ispucah zadnje 3 fotke hehe...
a sto se tice ove zadnje fotke,
čuo sam da je to šampon unutra, a avioncic i zbunje su valjda rucno izdelani, ili nisu? znam da su bile dvije takve - jedna u seniorima i jedna gore desno na katu u juniorima  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo još malo ... Btw., Flick mi je na svakoj drugoj fotki ...
(bit će kasnije još i onih pravih fotki, samo kad nadjem malo vremena...)
A svima onima koji nisu bili ove godine ili se nisu natjecali ili jesu a nisu niš osvojili i imali priliku da im ova teta čestita - evo poticaja za iduću godinu:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sivcev
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 10:45 pm Naslov poruke: Re: Moson 2006, fotke, dojmovi itd. |
|
|
| prelude Napisao/la: |
Ma koje makete, najbolja je bila ova koju je složila majka priroda u 1:1, jelda Flick? |
evo jos 1:1 iz 2004.god.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 10:56 pm Naslov poruke: |
|
|
nije fer, nama ove tetice nisu bile...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sivcev
|
Upisano: Pon Tra 24, 2006 11:01 pm Naslov poruke: |
|
|
iz 2003.god.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|