Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Sovremenny
 | | Član od: 29 Sij 2009 | | Poruke: 951 | | Mjesto: Istra |
|
Upisano: Pon Tra 05, 2010 9:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | Svi na forumu kupuju boju na cencilitre , samo ti i minolovac na tolitre.
Minisar se u stahu od vaših ljubimaca sklonio u svoju vilu ,zvanu Remetinec,kola je doduše ostala bez podnice (vidi plavu plastiku palube).
Isti je zbog kukavičluka degradiran i prebaćen u mornaricu.Sad nosi privremenu titulu Capitan Kuratz. |
a cuj, ča če mi centilitri, to mi je za popiturat dva propelera ......nekako mi je postalo draže računat u litrama
...ma poslat ću ti ja mog prvog oficira na dvi šetimane da malo dovede u red tvog ministra  _________________
http://www.youtube.com/watch?v=HkBLZWSj4Bg |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
|
Upisano: Uto Tra 06, 2010 10:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | Ma je limisliš da bi ona krepalina od maćka (one zadnje slike)
mogla izać na kraj sa ovom pernatom pantaganom ? |
ma bi, ako može izać na kraj sa pola kile srdela mislim da mu tvoj ministar ne bi predstavljao neki veći problem ..a s tim da je krepalina od mačka se slažen......danas cili dan je spa pod ulikon, ja san kosija travu oko njega...ni maka se ni... _________________
http://www.youtube.com/watch?v=HkBLZWSj4Bg |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 7:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| pile u saftu....... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Pon Tra 12, 2010 1:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Svojedobno je bija možda čak i Karlovac privezan u Spinutu u lučici u Splitu, pa se sićan kako san trčkara po njemu i spušta se u unutrašnjost di je prije bila mašina. Bija je to lip brod (ko se sića onih čitanki iz juge di bi prikazivali uvik bile brodove na moru, a svi kontura Karlovca ) i šteta šta je propa... Al eto, baren će ostat zaspančen kroz makete...
Dobro ti ide napradak... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 12, 2010 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dobro izgleda zasad. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tdidovic
| | Član od: 18 Stu 2009 | | Poruke: 29 | |
|
Upisano: Pon Tra 12, 2010 6:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| bravo kolega dobro napreduješ, šta reći odlično ti ide nego od kojeg materijala radiš nadgrađe ovog ljepotana? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
Upisano: Pon Tra 12, 2010 6:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala ekipa
Nadgrađe radim od raznorazne otpadne plastike ,ona plava je od poda od krletke, bijela tanja od kutijase obloge za nadžbuknu istalaciju,bijela deblja od obloge vratiju od frižidera. Svakako bi preporućio koristiti kupovne sitrenaske ploće za modelare, ko ima strpljenja ćekati narućeno.Sa ovima domaćima je problem ,neke se teže ljepe ,ili su gumaste pa ih je teško urezivat.
Ja sam odlućio na ovom brodu koristiti samo ono što se može nać oko svakog boljeg kontenjera, ukljućujući i boje .(SZS profi set )  _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Tra 15, 2010 9:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| daj samo iznutra stavi tj zaljepi uzduzne letvice po stranama, da ti izravna strane i ukruti konstrukciju jer su ti duze stranice na ovom dijelu kaj je na plavoj podlozi malo svinute.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
Upisano: Čet Tra 15, 2010 11:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | | daj samo iznutra stavi tj zaljepi uzduzne letvice po stranama, da ti izravna strane i ukruti konstrukciju jer su ti duze stranice na ovom dijelu kaj je na plavoj podlozi malo svinute.... |
Ako dobro pogledaš ,jedan ugao još nije ni zalijepjen ,unutar te konstrukcije dolazi kutna klupa u salonu koja će ukrutiti taj dio ,baš kako kažeš  _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|