Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Tra 10, 2010 5:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tomy100 Napisao/la: | sprdajte sprdajte............ gledo sam dnanas u bauhausu u osjeku nema nis triput sam preso cijelu trgovinu |
obicno to drze u onim kosarama s kojekakvim priborom i alatima i nemam pojma kak se to zove, to su obicne kvacice ili stipaljke
imas kartoncic, na njemu 8-10 kom , i preko toga prozirna plastika....
moze i visit negdje, tam medju kutomjerima , libelama, nozicima za nozeve i stegama.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomy100
 | | Član od: 07 Sij 2010 | | Poruke: 73 | |
|
Upisano: Sub Tra 10, 2010 5:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | | Tomy100 Napisao/la: | sprdajte sprdajte............ gledo sam dnanas u bauhausu u osjeku nema nis triput sam preso cijelu trgovinu |
obicno to drze u onim kosarama s kojekakvim priborom i alatima i nemam pojma kak se to zove, to su obicne kvacice ili stipaljke
imas kartoncic, na njemu 8-10 kom , i preko toga prozirna plastika....
moze i visit negdje, tam medju kutomjerima , libelama, nozicima za nozeve i stegama.... |
eo vidis kako covjek moze bit pristojan........... _________________ početnik na kvadrat |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Tra 10, 2010 5:51 pm Naslov poruke: |
|
|
...........  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
 | | Član od: 29 Sij 2009 | | Poruke: 951 | | Mjesto: Istra |
|
Upisano: Sub Tra 10, 2010 6:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | | slider Napisao/la: | ...........  |
Ko pomaže ljudima kad tad završi na križu.
Zato pametni odgovaraju "imaš opciju traži "  |
|
 |
|
Upisano: Sub Tra 10, 2010 6:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | | slider Napisao/la: | ...........  |
Ko pomaže ljudima kad tad završi na križu.
Zato pametni odgovaraju "imaš opciju traži "  |
znam, masu puta sam si reko da necu nista pisat, onda napisem...onda ispadnem bahat.....al bit ce bolje, uz malo samokontrole....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2542 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Sub Tra 10, 2010 7:22 pm Naslov poruke: |
|
|
ma ne sprdamo se nego su ti to one stvarčice koje ovise o mašti onog koji ljepi etikete da odredi naziv........obično ih imaš pod alat tamo gdje su razne stege i sl.. ili na onim policamam gdje je jeftinija roba
Leo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomy100
 | | Član od: 07 Sij 2010 | | Poruke: 73 | |
|
Upisano: Sub Tra 10, 2010 9:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | Ma sprdamo se mi jer smo u istoj nevolji.Možda je onima u i oko Zagreba nijansu lakše.
Što misliš kako je meni kad mi fali jedana boja ili slićno.
Sjećam se da je ćak i veliki Aranza tržio svrdlo preko oglasa .
To što košta 1 kunu što će ti kad nema.  |
a i ja vecinu nabavljam iz osjeka ili online........u vk nema ama bas nista osim turbo limaca,sad su pocele kao neke price da ce se nesta otvarati(al mislim ja da to sve lagano ne pije vodu)......al tebi je extra tesko jer si na korculi.......znaci kad ides u kupovinu min. 1000 kn sa sobom i u neki veci grad koji ti je blizu....... _________________ početnik na kvadrat |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
Upisano: Sub Tra 10, 2010 10:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tomy100 Napisao/la: | | Vulkanizer Napisao/la: | Ma sprdamo se mi jer smo u istoj nevolji.Možda je onima u i oko Zagreba nijansu lakše.
Što misliš kako je meni kad mi fali jedana boja ili slićno.
Sjećam se da je ćak i veliki Aranza tržio svrdlo preko oglasa .
To što košta 1 kunu što će ti kad nema.  |
a i ja vecinu nabavljam iz osjeka ili online........u vk nema ama bas nista osim turbo limaca,sad su pocele kao neke price da ce se nesta otvarati(al mislim ja da to sve lagano ne pije vodu)......al tebi je extra tesko jer si na korculi.......znaci kad ides u kupovinu min. 1000 kn sa sobom i u neki veci grad koji ti je blizu....... |
Meni do Splita kao da ti ideš u Budimpeštu (žena mi je Vinkovćanka pa znam),čak mi i pasoš triba radi Neuma. _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Tra 10, 2010 10:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: |
Meni do Splita kao da ti ideš u Budimpeštu (žena mi je Vinkovćanka pa znam),čak mi i pasoš triba radi Neuma. |
Aj ne plači, zato imaš čisti zrak, čisto more, manje svita oko sebe i više mira.
O'š se minjat, dođi vamo di imaš svrdli, piture i kvačica na svakom koraku a ja ću rado doć tamo di nema ničega!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Tra 10, 2010 10:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | [
Aj ne plači, zato imaš čisti zrak, čisto more, manje svita oko sebe i više mira.
O'š se minjat, dođi vamo di imaš svrdli, piture i kvačica na svakom koraku a ja ću rado doć tamo di nema ničega!  |
AMEN !!!!
evo, mozes doc k meni , 5 minuta autom imas 4 ducana s maketama, a 5 minuta pjeske baumax.....i petnaset pevec ( kad otvore opet)
druga kuca od mene ti je vulkanizer, ako te ufati nostalgija ( medvjed je cool tip, moj kompic, ima pomalo uvrnut smisao za humor al je ok)
a ja i Boris cemo fatat ribu, pa lagano gradele, pa bevanda...itd.. a ti ces nam tu i tamo postom poslat koju maketu....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 9:10 am Naslov poruke: |
|
|
Vjerujem da toga ima po svim Konzumima Plodinama i sličnim marketima koji imaju u ponudi sitni alat autokozmetiku.Ja sam to našao u Konzumu jednom slučajno,poslije sam tražio nekoliko puta i onda nađem na najdonjoj polici i ima skoro uvijek. _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|