Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Tomy100
 | | Član od: 07 Sij 2010 | | Poruke: 73 | |
|
Upisano: Čet Tra 08, 2010 5:10 pm Naslov poruke: Je, ali opet nije airbrush... |
|
|
Nedavno sam malo cacko po tationoj radioni i nadem nesto slicno airbrush-u,samo na strujui malo je vece...........I tako ja razmisljo el bi to mogo iskoristit u svoje namjere , pa ga pitam za sta ga je koristio,a on kaze za bojanje ulaznih limenih vrata...........e sad mene zanima ...mogu li ja to koristit kao air brush(mogu regulirat i pritisak,a nastavak mogu kupit u vinkovcima...ima jedna trgovina).......???? _________________ početnik na kvadrat |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
 | | Član od: 13 Velj 2010 | | Poruke: 291 | | Mjesto: ZAGREB,Gajnice |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Tra 08, 2010 6:23 pm Naslov poruke: Re: Je, ali opet nije airbrush... |
|
|
| Tomy100 Napisao/la: | Nedavno sam malo cacko po tationoj radioni i nadem nesto slicno airbrush-u,samo na strujui malo je vece...........I tako ja razmisljo el bi to mogo iskoristit u svoje namjere , pa ga pitam za sta ga je koristio,a on kaze za bojanje ulaznih limenih vrata...........e sad mene zanima ...mogu li ja to koristit kao air brush(mogu regulirat i pritisak,a nastavak mogu kupit u vinkovcima...ima jedna trgovina).......???? |
Ako je to nešto slično ovome, jako teško!
 _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomy100
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 11:01 am Naslov poruke: Re: Je, ali opet nije airbrush... |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Tomy100 Napisao/la: | Nedavno sam malo cacko po tationoj radioni i nadem nesto slicno airbrush-u,samo na strujui malo je vece...........I tako ja razmisljo el bi to mogo iskoristit u svoje namjere , pa ga pitam za sta ga je koristio,a on kaze za bojanje ulaznih limenih vrata...........e sad mene zanima ...mogu li ja to koristit kao air brush(mogu regulirat i pritisak,a nastavak mogu kupit u vinkovcima...ima jedna trgovina).......???? |
Ako je to nešto slično ovome, jako teško!
 |
ti si vidovit..........al sad ima i rjesenje za zastitu stola.......kartonska kutija=) _________________ početnik na kvadrat |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 11:04 am Naslov poruke: |
|
|
to kada povuces okidac prakticki ces imat bazen boje na maketi, a uz to mislim da izlijes cilu kanticu boje u to da bi ju ''ispricalo'' u sekundu...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
 | | Član od: 13 Velj 2010 | | Poruke: 291 | | Mjesto: ZAGREB,Gajnice |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 11:20 am Naslov poruke: |
|
|
| st65uka Napisao/la: | to kada povuces okidac prakticki ces imat bazen boje na maketi, a uz to mislim da izlijes cilu kanticu boje u to da bi ju ''ispricalo'' u sekundu...  |
Potpisujem. Radije si onda uzmi Revell Starter za 100 chuna. ili pogledaj malo u clanske oglase, mislim da je ntko prodavao AB prije cca tjedan dana. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomy100
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 11:22 am Naslov poruke: |
|
|
al onda jos uz to treba i kompresor kupit .........koji vjerujem nije ispod 300 kuna!!  _________________ početnik na kvadrat |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 11:29 am Naslov poruke: |
|
|
| Marco Polo HR Napisao/la: | Kak to uopće radi kad kaže airless paint sprayer  |
Znači da mu ne treba kompresor, jer se već nalazi u njemu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 11:40 am Naslov poruke: |
|
|
| Tomy100 Napisao/la: | al onda jos uz to treba i kompresor kupit .........koji vjerujem nije ispod 300 kuna!!  |
Istina, ali kad-tad ces opet doci na to. Prodaj starom sprehu kako mislis da bi bas bilo dobro da imate kompresor doma, jer eto, moze svasta raditi s njim i ful bi mu bio koristan. Muskarci i alati ko zene i sminka, i ako nam nesto ne treba nerijetko to imamo jer "mozda mi jednom bude trebalo"  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 11:48 am Naslov poruke: |
|
|
ef, kada se ja sjetim sto sam sve isprobavao umjesto ab-a najjaca mi je kada sam na pumpu za gume od bicikle ugradio crijevo i revellov starter, i brat bi pored mene pumpao, a ja bi ''ispljuvotine'' usmjeravao...
sada, sto je poanta, namucit ces se za sve sto probas i kasnije ces shvatit koje si gluposti radio, umjesto da si sakupljao novce za airbrush...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomy100
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 12:05 pm Naslov poruke: |
|
|
sad cu ovu prvu maketu obojat kistom fino jer sam ja majmun oduzbudenja cijelu sastavio odma cim sam je dobio u tjedan dana(ako se ko sjeca ima tema za rc brod,sad ovih dana krecem sa ugradivanjem rc dijelova[posto bi ja i slike al ne mogu neznam zasto]).............opet jedno pitanje..kolko tocno dode kompresor..znaci ne neki veliki,dovljno da zadovolji moje potrebe........ _________________ početnik na kvadrat |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
 | | Član od: 29 Sij 2009 | | Poruke: 951 | | Mjesto: Istra |
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 12:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tomy100 Napisao/la: | | [posto bi ja i slike al ne mogu neznam zasto |
1.smanjiš sliku a kompu na veličinu dozvoljenu za forum
2.prijaviš se na imageshack Sing in...(ako nemaš account napraviš ga.. http://my.imageshack.us/registration/ ...nakon što obaviš registraciju dobit ćer e-mail na tvoju adresu...kad to obaviš, prijaviš se)
3.kad se prijaviš, ideš na My images-->Upload image/upload multiple images-->browse--> odabereš slike na kompu i klikneš upload
4.pojavit će ti se minijature slika i desno od svake slike imaš nekoliko kružića sa oznakama--> klikneš na prvi kružić sa slovom ''i'', otvorit će ti se novi prozor( vidi sliku)
ovo zaokruženo kopiraš u poruku koju pišeš na forumu _________________
http://www.youtube.com/watch?v=HkBLZWSj4Bg |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mislav
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 425 | |
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 12:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| to-mek Napisao/la: | | Marco Polo HR Napisao/la: | Kak to uopće radi kad kaže airless paint sprayer  |
Znači da mu ne treba kompresor, jer se već nalazi u njemu. |
Ne bas, nema nikakvog kompresora niti ne koristi zrak. Radi na principu visokotlacne klipne pumpe. Pumpa boju kros sapnicu te ju pretvara u maglicu.
Inace, jako dobra stvar, posebno za lazure za drvo. _________________ Mislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 12:41 pm Naslov poruke: |
|
|
nema ti kruva od toga "ab-a" uzmi pravi ab i bit ces dugo vrimena miran _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|