Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5796 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 10, 2010 11:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan je!  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| RE_krešo
 | | Član od: 11 Ožu 2007 | | Poruke: 170 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 1:11 am Naslov poruke: |
|
|
Ma bezveze je... Neću ni komentirat koliko je "bezveze"!  _________________
  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mislav
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 425 | |
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 8:31 am Naslov poruke: Re: Ki 45-1/48, Nichimo |
|
|
| Aranza Napisao/la: |
Znam da radim prosječne makete ali ovo je katastrofa. |
E ovo ti je izjava godine. Stvarno si me nasmijao. Ak su tvoje makete prosjek, onda fakat ne znam sto bi trebalo biti nadprosjecno. _________________ Mislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dr. vlado
| | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1411 | |
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 8:40 am Naslov poruke: |
|
|
Ne znam stvarno zasto kukas, mestre, ispao je fantasticno, orginalni "Aranza Clasic" ... A tvoje makete su sve, samo nisu prosjecne!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 8:47 am Naslov poruke: |
|
|
Odličan posao!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 9:49 am Naslov poruke: |
|
|
| Sovremenny Napisao/la: | | napadalo 10 cm sniga.... toliko sniga kao ove godine nije bilo od 1980.... |
uahahahahahahahahahahahahaha
ajme sniga, nemeres virovat
sorry, al nisam mogo odolit ( upravo sam sat i pol cistio snijeg)
Dobar je, dobar ( avion) taman potrosen kolko treba....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 10:08 am Naslov poruke: |
|
|
Skromni Ivica. Izgleda baš dobro, kao da će sad poletit u napad na B-29. Vidim da si se malo zasitio sa tom maketom, ali bi mogao još mrvicu se natjerat pa dovršit propelere. Trebaju na krajevima imati one žute trakice i "cjevčice" od osovine koje vire iz vrhova spinera su aluminium boje. Chipping je inače baš kako treba. Ljudi obično pretjeruju, ali ti si to napravio upravo za referencu svima koji misle radit nekog Japanca. Čini mi se i da uklapanje kapotaža motora kod makete nije bilo idealno u odnosu na motore i propelere, ali što je tu je... Oznake koje si sam bojao su ispale odlično. Ukupni dojam je jako dobar, na vidim zašto si tako nesretan s tom maketom-barem se na fotografijama ne vidi nikakvih "katastrofalnih" grešaka. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 11:59 am Naslov poruke: |
|
|
Vec dobrih pol sata gledam maketu i pokusavam
otkrit sa cime to nisi zadovoljan,al nikak da uspijem...
Ja ju vidim odlicno slozenu,fenomenalno obojanu i vrhunski postaranu
(Jos kad znam da si repne oznake bojao,svaka cast)efekt guljenja boje
je vise nego odlican,nikak da nabavim tu olovku,a trazim ju vec dugo vremena,vjerujem da si s njom radio?!
Jos jednom svaka cast na ovako lijepo slozenoj maketi! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 12:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima na javljanju i dobrim kritikama. Grunf je shvatio (oko moje sokolovo) točno gdje sam imao problema i to je u stvari razlog nezadovoljstvu al' dobro. Za vitrinu može proći.
Pozdrav svima. Ivica  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 12:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Kolega Aranza, šutite, doslovno... Vaše makete nisu prosječne niti za vitrinu, dostojne su da stoje pored originala u muzeju, a o prosječnosti, ako su to prosječne makete onda pola foruma ovdje radi smeće...  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 1:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| CCCP Napisao/la: | Kolega Aranza, šutite, doslovno... Vaše makete nisu prosječne niti za vitrinu, dostojne su da stoje pored originala u muzeju, a o prosječnosti, ako su to prosječne makete onda pola foruma ovdje radi smeće...  |
...hvala CCCP, drago mi je što Vam se sviđaju moji radovi ali ipak sam ja učio od većine ljudi na forumu i da nije bilo mnogo njih, vraga bi znao i ovo što znam. Bolje ili lošije makete - sve su makete i vjerujem da momci ulože dosta truda. Ostalo je stvar finesa. Votev'a, jedna maketa me čini proljeće. A sad ću još jednom pročitati Vulkanizerov post (koji me dobro nasmijao) a u stvari je rekao istinu. Odo' prošetati, brojati uplatnice i čekati potres......
Živili mi ljudi moji dobri! _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mr.Burns
 | | Član od: 11 Pro 2009 | | Poruke: 69 | |
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 2:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| CCCP Napisao/la: | Kolega Aranza, šutite, doslovno... Vaše makete nisu prosječne niti za vitrinu, dostojne su da stoje pored originala u muzeju, a o prosječnosti, ako su to prosječne makete onda pola foruma ovdje radi smeće...  |
Potpisujem  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 2:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| Aranza Napisao/la: | | Grunf je shvatio (oko moje sokolovo) točno gdje sam imao problema i to je u stvari razlog nezadovoljstvu al' dobro. |
Pa to se da popravit, ko kaže da se propeleri moraju okretat ?
Odrežeš osovinu za propelere, staviš grudicu kita u korijen propelera i zakeljiš tako da propeleri stoje ravno. To što neće stajat ispravno na os motora se neće vidjet jer je motor većim dijelom sakriven...
A na kraju krajeva i sa tom greškicom izgleda odlično...
Pozdrav ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
|
Upisano: Čet Ožu 11, 2010 3:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| darko Napisao/la: | | Aranza Napisao/la: | | Grunf je shvatio (oko moje sokolovo) točno gdje sam imao problema i to je u stvari razlog nezadovoljstvu al' dobro. |
Pa to se da popravit, ko kaže da se propeleri moraju okretat ?
Odrežeš osovinu za propelere, staviš grudicu kita u korijen propelera i zakeljiš tako da propeleri stoje ravno. To što neće stajat ispravno na os motora se neće vidjet jer je motor većim dijelom sakriven...
A na kraju krajeva i sa tom greškicom izgleda odlično...
Pozdrav ! |
...propeleri stoje točno i u ravnini. Prednja strana kapotaže je kosa i na pravom, kada se gleda iz profila (odozdo prema gore ) pa izgleda tako. Problem je samo što cijeli poklopci nisu legli do kraja gondola. No to ionako više nije ni važno. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|