Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

GO Modelling 2010

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
dr. vlado

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pet Ožu 05, 2010 8:15 am    Naslov poruke: GO Modelling 2010 Citiraj ovaj komentar

Pozdrav, ekipa!
Za dva tjedna, u subotu i nedjelju, 13. i 14.03., sedmi po redu, a treci put u vojnopovijesnom muzeju u Becu, odrazava se vec tradicionalni GO Modelling. Ko moze doci, dobro je dosao, ko je vec bio, mislim da ga ne treba posebno ponovo pozivati Very Happy !
Vjerujem da ce vas interesirati da se ove godine do sad prijavilo vise od 60 izlagaca (mislim ovdje na trgovce sa svojim standovima i maketarske klubove) iz cijele Europe! A prijave jos uvijek stizu...
Sve informacije (na njemackom i engleskom) za izlagace i natjecatelje ovdje:
http://www.ipms.at/

Moja malenkost ce biti "na duznosti" od petka popodne u dijelu muzeja gdje su eksponati iz 2.svj. rata (prizemlje lijevo od ulaza), pa ako kome zatreba bilo kakva pomoc, nek me slobodno potrazi ili upita za mene na info-pointu (...trazi se ing.Vladimir Dronjic...)
Iskreno se nadam da cete doci u sto
vecem broju, a uzivat cete sigurno!
Rave party
Zivi i zdravi bili!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma