Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Ožu 01, 2010 2:10 am Naslov poruke: Preporuka AB |
|
|
dakle vjerojatno kompressor dolazi za tjedan dana, dakle treba preporuku koji AB da uzmem, a da ga mogu dobit do sljedeceg tjedna. AB bi koristio naravno za makete vjerojatno budem ostao u 1/350 brodove.
Milsim da za tjedan dana nebi stiglo nista iz Japana ili sl, dakle koje opcije imam u HRV? Na Hanich stranici sam vidio da ima od vege 600 , 1000 pa do neke Omni verzije. E sad preferirao bi double action i gravity feed, necu kupit drugog tako da iako je prvi htjeo bi nesto sto ce trajat dosta dugo i da se mogu naucit kako treba.
To make a long story short:
-AB da je raspolozljiv za 7 dana
-Kvalitetan
-do 1200kn
znam da ima puno postova oko toga, al bio bi zahvalan ako bi mogao dobit neki odgovor bas na moje pitanje, ty! _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Ožu 01, 2010 7:33 am Naslov poruke: |
|
|
Chipoteka, Vega u Revell pakiranju, imas cijene na njihovim stranicama. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pozarart
 | | Član od: 06 Lip 2008 | | Poruke: 495 | | Mjesto: Opatija |
|
Upisano: Pon Ožu 01, 2010 10:30 pm Naslov poruke: Re: Preporuka AB |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | dakle vjerojatno kompressor dolazi za tjedan dana, dakle treba preporuku koji AB da uzmem, a da ga mogu dobit do sljedeceg tjedna. AB bi koristio naravno za makete vjerojatno budem ostao u 1/350 brodove.
Milsim da za tjedan dana nebi stiglo nista iz Japana ili sl, dakle koje opcije imam u HRV? Na Hanich stranici sam vidio da ima od vege 600 , 1000 pa do neke Omni verzije. E sad preferirao bi double action i gravity feed, necu kupit drugog tako da iako je prvi htjeo bi nesto sto ce trajat dosta dugo i da se mogu naucit kako treba.
To make a long story short:
-AB da je raspolozljiv za 7 dana
-Kvalitetan
-do 1200kn
znam da ima puno postova oko toga, al bio bi zahvalan ako bi mogao dobit neki odgovor bas na moje pitanje, ty! |
Za te pare mogao bi Iwatu dobit.....samo ako ih još ima u Itea-i na Marinićima. Model HP-C je negdje ispod te cijene pretpostavljam a svakako je kvalitetan. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pon Ožu 01, 2010 10:33 pm Naslov poruke: |
|
|
A jesi razmišlja o Veda aribrushu? 220 kn sa poštarinom, a ko ništa valja za vježbanje? ja ga nisam isprobao ali svi kažu da je vrhunski!!
aha nisam vidio opciju u roku 7 dana! sorry preskoči odgovor  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Ožu 01, 2010 10:35 pm Naslov poruke: |
|
|
hmm, da nisam se sjetio tog ducana na marinicima, a recimo ima nekih Badgera kod Hanicha, recimo Badger velocity, ako nema Iwate, jel bi to bila dobra zamjena? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Ožu 01, 2010 11:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Iwatu jos imaju u Itei(bar je bilo unazad cca mjesec i pol-dva). _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pozarart
 | | Član od: 06 Lip 2008 | | Poruke: 495 | | Mjesto: Opatija |
|
Upisano: Uto Ožu 02, 2010 8:33 am Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | hmm, da nisam se sjetio tog ducana na marinicima, a recimo ima nekih Badgera kod Hanicha, recimo Badger velocity, ako nema Iwate, jel bi to bila dobra zamjena? |
Neznam niš o Badgeru....nikad ga u ruci nisam imao!!! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| The Best
 | | Član od: 11 Sij 2010 | | Poruke: 107 | |
|
Upisano: Uto Ožu 02, 2010 9:35 am Naslov poruke: |
|
|
Pričekaj malo da frenda ulovim danas.
Znam da je on imao neke airbrusheve na lageru prije mjesec dana.Na žalost ne znam koje,ali znat ću danas do jedan popodne.
Mislim da nije sve prodao.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|