Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Pet Sij 01, 2010 10:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Danas sam malo popravil stražnje amortizere, prednje ne treba jer se niti neće vidjeti.
-prije
-poslije
Za prvi put ja sam zadovoljan kak je ispalo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pet Sij 01, 2010 11:05 pm Naslov poruke: |
|
|
ova unutarnja stangica ti je mogla biti malo deblja, ali osim toga, prilicno cisto i uredno. i efektno  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 4:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| Istina, ali amortizeri su jedna od rijetkih stvari koje će se vidjeti. Na cijelom motoru se ne vidi ni jedna žica od silnih filtera za zrak i ostaloga. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
|
Upisano: Čet Sij 07, 2010 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Motor sam zgotovil ali ostavljam maketu na neko vrijeme. Na prednjem dijelu je sve ispalo OK kod lakiranja, ali je na poklopcu motora iz meni neobjašnjivih razloga ispucal Mobihelov lak. Tak da su i neki decali spucali.Ne kužim u ćemu je problem, sve je isto kao i kod Honde,laka nisam stavil previše, omjer laka i utvrđivača je dobar i tu nebi smjelo biti problema.
Vjerojatno ću kupiti Taisan decale za njega ili ak je netko možda probal narućiti Tamiyine zamjenske dijelove (decale)? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|