Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| MIAMI
 | | Član od: 12 Stu 2009 | | Poruke: 74 | | Mjesto: Medulin, Pula, CROATIA |
|
Upisano: Ned Sij 03, 2010 11:20 pm Naslov poruke: U-47 |
|
|
Pošto sam novi na Forumu, eto odlučih se da i ja pomalo počnem sa objavom nekih mojih starijih maketa...
Fotku sam obradio u photoshopu da malo dočaram podmorje a radi se o ponosu njemačke mornarice; U-47 "Gunther Prien"
uspio sam povratiti jednu fotku.... nadam se da budem i druge, sory društvo... _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ...
MIAMI: poruka promijenjena dana: Uto Sij 19, 2010 10:22 pm; prepravljeno ukupno 3 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 03, 2010 11:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Bilo bi lijepo da se predstaviš, a o samoj maketi može malo više...i koja slika i riječ...Evo čak i ja znam da se njen kapetan zvao kako si ti naveo u navodnicima, pa epizoda sa Scapa Flow i potapanje "Royal Oak"...
Stoga, U-47 se ne zove tako... Kao što ni jedna njemačka podmornica nije imala službeno ime, evenutalno nadimak... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 11:14 am Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: | | Bilo bi lijepo da se predstaviš, |
mislim da se covjek vec predstavio!?
Stavi normalne slike i malo vise njih,tak da mozemo vidjet iz razlicitih kuteva tu podmornicu ! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 12:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Slike, slike!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MIAMI
 | | Član od: 12 Stu 2009 | | Poruke: 74 | | Mjesto: Medulin, Pula, CROATIA |
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 11:21 pm Naslov poruke: U-47 |
|
|
eto ubacih malo više fotki, slobodno komentirajte, radi se o jednoj od mojih prvih maketa a šta se tiće fotki.... moram piraditi na digitalnom s obzirom da me frend (koji je i sam član OMFa ) nagovorio da uzmem digitalni, pa eto...
 _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 11:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Iz naslova topica pomislio sam da se član nije predstavio.
Drugi put molim te naslovi topic kako valja, da je jasno o čem je riječ  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Čet Sij 07, 2010 3:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobri su im ovi mornari, sto masu kamermanu ispod vode...  _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Čet Sij 07, 2010 3:07 pm Naslov poruke: |
|
|
...a oznaku na tornju (Bik kojem ide para iz nosnica) su clanovi posade nacrtali svom zapovjedniku G. Prienu kod povratka iz Scapa Flowa, gdje je potopio bojni brod HMS Royal Oak. To je poslije postala oznaka cijele flotile. _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 18, 2010 10:58 am Naslov poruke: |
|
|
Slike nisu dostupne više...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|