Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

U-47

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
MIAMI

Član od: 12 Stu 2009
Mjesto: Medulin, Pula, CROATIA
PorukaUpisano: Ned Sij 03, 2010 11:20 pm    Naslov poruke: U-47 Citiraj ovaj komentar

Pošto sam novi na Forumu, eto odlučih se da i ja pomalo počnem sa objavom nekih mojih starijih maketa...
Fotku sam obradio u photoshopu da malo dočaram podmorje a radi se o ponosu njemačke mornarice; U-47 "Gunther Prien"

uspio sam povratiti jednu fotku.... nadam se da budem i druge, sory društvo...

MIAMI: poruka promijenjena dana: Uto Sij 19, 2010 10:22 pm; prepravljeno ukupno 3 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
T34
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 03, 2010 11:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bilo bi lijepo da se predstaviš, a o samoj maketi može malo više...i koja slika i riječ...Evo čak i ja znam da se njen kapetan zvao kako si ti naveo u navodnicima, pa epizoda sa Scapa Flow i potapanje "Royal Oak"...
Stoga, U-47 se ne zove tako... Very Happy Kao što ni jedna njemačka podmornica nije imala službeno ime, evenutalno nadimak...
Natrag na vrh
Danny

Član od: 19 Pro 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Sij 04, 2010 11:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

T34 Napisao/la:
Bilo bi lijepo da se predstaviš,

mislim da se covjek vec predstavio!?

Stavi normalne slike i malo vise njih,tak da mozemo vidjet iz razlicitih kuteva tu podmornicu Very Happy !
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
PorukaUpisano: Pon Sij 04, 2010 12:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slike, slike! Very Happy
Natrag na vrh
MIAMI

Član od: 12 Stu 2009
Mjesto: Medulin, Pula, CROATIA
PorukaUpisano: Pon Sij 04, 2010 11:21 pm    Naslov poruke: U-47 Citiraj ovaj komentar

eto ubacih malo više fotki, slobodno komentirajte, radi se o jednoj od mojih prvih maketa a šta se tiće fotki.... moram piraditi na digitalnom s obzirom da me frend (koji je i sam član OMFa ) nagovorio da uzmem digitalni, pa eto...

T34
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 04, 2010 11:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iz naslova topica pomislio sam da se član nije predstavio.
Drugi put molim te naslovi topic kako valja, da je jasno o čem je riječ Very Happy
Natrag na vrh
Alaska

Član od: 08 Svi 2007
Mjesto: Njemacka
PorukaUpisano: Čet Sij 07, 2010 3:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobri su im ovi mornari, sto masu kamermanu ispod vode... Wink
Alaska

Član od: 08 Svi 2007
Mjesto: Njemacka
PorukaUpisano: Čet Sij 07, 2010 3:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

...a oznaku na tornju (Bik kojem ide para iz nosnica) su clanovi posade nacrtali svom zapovjedniku G. Prienu kod povratka iz Scapa Flowa, gdje je potopio bojni brod HMS Royal Oak. To je poslije postala oznaka cijele flotile.
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
PorukaUpisano: Pon Sij 18, 2010 10:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slike nisu dostupne više... Confused
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma