Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Čet Pro 10, 2009 2:06 pm Naslov poruke: Chevrolet Corvette C6-R |
|
|
Poz svima, nakon godinu dana uspija san složit vettu zbog moje linosti hehe. U to vrime neki djelovi su se pogubili pa san mora i improvizirati. Znan da ima grešaka jer je je ovi prvi auto koji ima decale na sebi, neke decale san i pokida dok san ih stavlja pa malo izgleda traljavo. Boja je yamaha camel zero i lak 2k od zeroa. Sve u svemu ja san dosta zadovoljan sljedeća će biti još bolja, da ne duljin evo slika...
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 10, 2009 3:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Guba pila. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Čet Pro 10, 2009 5:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Ajd napokon da je gotova super je ispala jedino si malo prozirna svijetla zamazo trebalo je lagano sa flomasterom po rubu proči i to je to a ovo možeš ih oprati pa ponovo. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 10, 2009 7:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam i zaboravio da ti imas ovo u radu...
Lijepo je ispala Maketa...osim par sitnih gresaka, predebelih zica (shto je vec i spominjano ako se dobro sjecam), te svjetala koja je spomenuo kolega Mario, Corvetta uopce nije losa
Nego, mozda si to vec napisao u prijasnjim postovima, ali zaboravio sam...jesu vrata tvornicki na otvaranje ili si ih ti rezao? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 10:40 am Naslov poruke: |
|
|
Dobra! Ima par greskica (npr. wing sa donje strane je slabo obradjen), ali u globalu gledano je dobra
Jeli otvaranje vrata OOB ili je to tvoja prerada? JBG, lijen sam da bi sam trazio po netu...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 1:47 pm Naslov poruke: |
|
|
fala na kritikama, vrata se skidaju sama takva su došla pokuša san napravit neke britvele al nije išlo malo mista ima... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 2:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro izgleda i decali su ti sjeli odlično kako vidim po slikama. Samo tako naprijed.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 2:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| mico Napisao/la: | ...... i decali su ti sjeli odlično .  |
..osim što vrlo lijepo izgleda, tome se, kod vas automaketara, najviše divim. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 6:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Svidja mi se, jedin bih(cudi me da kolega Bastardo to vec nije napomenuo ) ga malo zaprljao, i panele napravio  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 6:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro zgleda. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 6:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | ...jedin bih(cudi me da kolega Bastardo to vec nije napomenuo ) ga malo zaprljao, i panele napravio  |
E, da... Znao sam da sam nesto zaboravijo napisati...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 8:30 pm Naslov poruke: |
|
|
kad vidim kako joj se hauba ljepo dize, odmah mi dodje da ju nabavim. a ne ko ona C5, slozis sve, zaljepis i nemres vise otvorit.
osim ovih stvari sto su kolege rekli, zadnji spojler bi trebao biti karbonski. (na slikama ne vidim da si to radio, ali mozda ja ne vidim dobro).
inace je sve OK. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
|
Upisano: Sub Pro 12, 2009 2:25 am Naslov poruke: |
|
|
Da je malo šporkan nema šanse nisan još tome dorasta super mi je ovakva, a wing san pokuša u carbon pa se sve ukenjalo pa san bacija u crno samo, po sastavnici ide samo u crnu. I za koji dan još jedna maketa u galeriji... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|