Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| noname
 | | Član od: 24 Stu 2009 | | Poruke: 385 | | Mjesto: kod Rudi-a i Bobi-a |
|
Upisano: Sri Stu 25, 2009 4:41 pm Naslov poruke: Saving pvt ryan diorama |
|
|
Poštovani kolege evo i mene napokon na Vašem forumu, kao što sam naslov teme govori namjeravam napraviti dioramu sa tematikom filma Saving pvt rayn i to iz ovog isjecka http://www.youtube.com/watch?v=pjTnbHbdNYY, poznati isjecak kada nekolicina amera rusi diva polugusjenicara , pa me zanima kao sto vidite u ovom isjecku s yutubea trebat ce mi halftrack sd.kfz 251/1 ,nekolicina figura,stabala,trave .... , e sad moj problem je u tome sto se nemogu odluciti izmedu polugusjenicara dali da koristim osetom od tamiya German Hanomag Sd.Kfz. 251/1 with 5 figures! ili tamiyaMtl.SPW Sd.Kfz. 251/1 Ausf.D !
noname: poruka promijenjena dana: Sri Stu 25, 2009 7:36 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sri Stu 25, 2009 5:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Link za filmić ti ne valja, kao ni drugi link s hanichove stranice, a ovaj SdKfz 251/1 ti je u skladu s scenom iz filma tako da možeš njega iskoristit.. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 25, 2009 7:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| Koristi D verziju jer je to ta iz filma zbog skroz kosih stražnjih vrata c verzija je imala drugačija. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| noname
|
Upisano: Sri Stu 25, 2009 7:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| oke,puno hvala, neznam sto sve dobijem u toj D. verziji ako tko moze da mi nade link ja nemogu nigdje nac ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| noname
|
Upisano: Sri Stu 25, 2009 9:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| vidio vec taj link, sam me zanima jel se u zagrebu ima gdje za kupit travu al vise ona visoka ko po livadama i gdje bi ogo nabavit neko cvjece ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| noname
|
Upisano: Sri Stu 25, 2009 11:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| bip** |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Čet Stu 26, 2009 1:25 am Naslov poruke: |
|
|
Probaj pitat u Balisti, oni imaju tu duzu travu koja tebi treba
http://www.balista.hr/detail.php?item_id=1044
Eventualno ako nemaju moze posluzit i jedan dobar deblji kist za bojanje sirine nekih 10-15 cm i debljine 2-3 cm, a mislim da ti to nije ni skupo nekih 20ak kuna, mozda malo vise ili manje, samo ostrim i duzim skalpelom prerezes kod metalnog dijela i eto ti trave... na nekom forumu sam vidio da je jedan tip napravio od kista jako dobru travu al ne znam vise gdje...
Pozdrav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Čet Stu 26, 2009 1:34 am Naslov poruke: |
|
|
Hm, cvijece probaj napravit od papira naprimjer ako radis makove ili tako nesto slicno. U sredinu dok spojis latice utisnes malo Procreatea, malu kuglicu koju onako malo utisnes da dobijes dio sa prasnicima ili napravis od glinamola poluzaobljeno, ostavis da se osusi i onda nalijepis u sredinu cvijeta. Stabljiku napravis od tanje zice, sad koliko tanke prepustam tebi. Probaj izmjerit debljinu stabljike zeljenog cvijeta i podijeli sa 35 i to ce ti bit debljina zice. Donje listove napravis isto od tanjeg papira, nalijepis ih kako hoces. Pobojas u zelenu i to je to
Imas i gotovog raslinja za kupit u tom mjerilu ako ti ze neda zezat, ima dosta PE setova sa raznim raslinjem i cvijecem |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| noname
|
Upisano: Čet Stu 26, 2009 9:51 am Naslov poruke: |
|
|
| oke puno hvala, jos samo da se odlucim oko kojeg polugusjenicara i kojih figura da koristim i krecem u akciju ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
Upisano: Čet Stu 26, 2009 10:10 am Naslov poruke: |
|
|
| oklopnjak Napisao/la: | | oke puno hvala, jos samo da se odlucim oko kojeg polugusjenicara i kojih figura da koristim i krecem u akciju ! |
Ako radiš po sceni onda koristi D verziju ako ti je ta scena samo izvor inspiracije koristi kojeg hočeš ali neznam onda čemu ova tema?! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| noname
|
Upisano: Čet Stu 26, 2009 10:54 am Naslov poruke: |
|
|
| Strina Napisao/la: | | oklopnjak Napisao/la: | | oke puno hvala, jos samo da se odlucim oko kojeg polugusjenicara i kojih figura da koristim i krecem u akciju ! |
Ako radiš po sceni onda koristi D verziju ako ti je ta scena samo izvor inspiracije koristi kojeg hočeš ali neznam onda čemu ova tema?! |
Ako znas negdje ducan,shop, gdje ima taja kava verzi za uzet osim u hanichu slobodno mi reci ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
Upisano: Čet Stu 26, 2009 3:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jedino prek neta.Ak češ uzimati tako javi se kolegi pod nickom low on ostalima kupuje sa neta. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|