Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Čet Stu 12, 2009 2:15 pm Naslov poruke: HRM |
|
|
Fotografije su nastale prije dvi godine za posjeta Hrm-a Makarskoj,da sam isto pokuša u Lori(u kojoj sam "odradio" 88/89)priveo bi me prijtelj koji je pripadnik aktivnog sastava HRM-a,ni on ne zna zašto ali mora,tako je to u vojsci,nema priče.Finac je nedavno navratio a imam aparat uvik sa sobom,nadam se da ima za svakog ponešto,uživajte.
http://s794.photobucket.com/albums/yy228/rfmmak/HRM/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Stu 12, 2009 2:47 pm Naslov poruke: Re: HRM |
|
|
| x wing Napisao/la: | Fotografije su nastale prije dvi godine za posjeta Hrm-a Makarskoj,da sam isto pokuša u Lori(u kojoj sam "odradio" 88/89)priveo bi me prijtelj koji je pripadnik aktivnog sastava HRM-a,ni on ne zna zašto ali mora,tako je to u vojsci,nema priče.Finac je nedavno navratio a imam aparat uvik sa sobom,nadam se da ima za svakog ponešto,uživajte.
http://s794.photobucket.com/albums/yy228/rfmmak/HRM/ |
slike su ludnica...e sad pitalje jedne ljencine- jel ti se da cijeli folder stavit na rapidshare da mozemo skinut, da ne skidamo jednu po jednu ???  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Čet Stu 12, 2009 3:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Ajme, a zasto nije slikana desantna brodica i minolovac? Vidjeh pramac prve i krmu drugog... _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
|
Upisano: Čet Stu 12, 2009 10:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Roko je još u Lori,tako da nema zime za desantnu,a dobit ću i knjigu koju su dobivali tadašnji časnici,mislin da se zove monografija Lora ili sl,unutra je masa slika,a za stavljanje na rapidshare,a tribalo bi vidit mogu li to bez problema,iman još slika di se vidi više brodova zajedno,sad ako se vidi i desantni u nizu postavit ću,imajte razumjevanja kompjuter mi je mrzak dušman |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Stu 12, 2009 10:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| x wing Napisao/la: | | Roko je još u Lori,tako da nema zime za desantnu,a dobit ću i knjigu koju su dobivali tadašnji časnici,mislin da se zove monografija Lora ili sl,unutra je masa slika,a za stavljanje na rapidshare,a tribalo bi vidit mogu li to bez problema,iman još slika di se vidi više brodova zajedno,sad ako se vidi i desantni u nizu postavit ću,imajte razumjevanja kompjuter mi je mrzak dušman |
ajd probaj svakako, da ne sejvamo jednu po jednu tri sata...stvarno su super |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
|
Upisano: Pet Stu 13, 2009 2:53 pm Naslov poruke: |
|
|
evo san iskopa dvi sa desantnim ali izdaleka,nažalost nisam mu posvetio pažnju ni nedavno kad je par dana bio vezan na rivi ,a sa rapidshare nešto san krivo napravio,samo mene zanima kako neki postave slike da se vide kad otvoriš postav,bez ovih linkova |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
|
Upisano: Pet Stu 13, 2009 2:56 pm Naslov poruke: |
|
|
pise ti u donjem esnom kutu ovako
sam kopiras img kod
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
|
Upisano: Pet Stu 13, 2009 3:06 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
|
Upisano: Pet Stu 13, 2009 3:07 pm Naslov poruke: |
|
|
evo vidis lagano je  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
|
Upisano: Pet Stu 13, 2009 3:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| fala uspio san,ovo je propeler torpeda koji posjedujem,al ne znam od kojeg jer san zagubio neke pločice s natpisima ,da to stavim pod -od čega je ovo slika |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|