Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Fotomonografija Silver Wings - Srebrna Krila

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Recenzije knjiga
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Flieger

Član od: 07 Stu 2009
PorukaUpisano: Ned Stu 08, 2009 7:33 pm    Naslov poruke: Fotomonografija Silver Wings - Srebrna Krila Citiraj ovaj komentar

Fotomonografija o Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu "Silver Wings - Srebrna Krila", autora Katsuhika Tokunage, jednog od najrenomiranijih svjetskih fotografa, izašla je iz tiska i može se naći u distribuciji Algoritma (http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod&kat=179&id=134925#) ... i vjerojatno magazina Aeronautika (http://www.magazin-aeronautika.com/index.aspx).
Cijena fotomonografije je 350,00 kuna, a tijekom međunarodnog sajma knjiga Interliber (11. - 15. studenoga 2009.) knjigu je (navodno) moguće kupiti po sniženoj cijeni od 280,00 kuna. Niže možete vidjeti nekoliko slika i crteža koji se nalaze u fotomonografiji.

Flieger: poruka promijenjena dana: Ned Stu 08, 2009 8:59 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pierre

Član od: 12 Stu 2008
PorukaUpisano: Ned Stu 08, 2009 8:44 pm    Naslov poruke: Re: Fotomonografija Silver Wings - Srebrna Krila Citiraj ovaj komentar

U subotu sam bio u Algoritmu i vidio knjigu.
Dakle knjiga je foto album, zamišljen da na 3-4 str da najprije da najosnovniju kronologiju HRZ po datumima i godinama , onda ide najveći dio sa slikama i to po redu od Mig-21, helikopteri, transportni, školski ... pa color crteži sa teh karakteristikama, i na kraju legenda slika (minijature sa str i tekstom ... )
Neke slike su cijela stranica a dobar dio umanjene što je šteta.
Nema teksta, nema povijesti, nema borbenih djelovanja, tko gdje, nema Mi-24, MD 500, Utva 75 ... šteta.
Dal će slike efektnog nadljetanja Milova vode uz neki otok, sljetanje Belova na vrh nekog snježnog brda, Mig u punoj spremi u večernjim satima nadoknaditi to ne znam. Meni fale i "skakavci" i "stara frajla" ...
Cijena od 350 kn je previsoka. Ako ju tko kupi na Interliberu po 280kn, ajde nije bed. No najžalosnije da nam naše zrakoplovstvo predstavljaju stranci. Valjda je zato tako skupa.
Tješi mi da radim u knjižnici pa ću je moći pogledati bez troškova.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Recenzije knjiga Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma