Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Flieger
| Član od: 07 Stu 2009 | Poruke: 3 | |
|
Upisano: Ned Stu 08, 2009 7:33 pm Naslov poruke: Fotomonografija Silver Wings - Srebrna Krila |
|
|
Fotomonografija o Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu "Silver Wings - Srebrna Krila", autora Katsuhika Tokunage, jednog od najrenomiranijih svjetskih fotografa, izašla je iz tiska i može se naći u distribuciji Algoritma (http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod&kat=179&id=134925#) ... i vjerojatno magazina Aeronautika (http://www.magazin-aeronautika.com/index.aspx).
Cijena fotomonografije je 350,00 kuna, a tijekom međunarodnog sajma knjiga Interliber (11. - 15. studenoga 2009.) knjigu je (navodno) moguće kupiti po sniženoj cijeni od 280,00 kuna. Niže možete vidjeti nekoliko slika i crteža koji se nalaze u fotomonografiji.

Flieger: poruka promijenjena dana: Ned Stu 08, 2009 8:59 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Pierre
 | Član od: 12 Stu 2008 | Poruke: 337 | |
|
Upisano: Ned Stu 08, 2009 8:44 pm Naslov poruke: Re: Fotomonografija Silver Wings - Srebrna Krila |
|
|
U subotu sam bio u Algoritmu i vidio knjigu.
Dakle knjiga je foto album, zamišljen da na 3-4 str da najprije da najosnovniju kronologiju HRZ po datumima i godinama , onda ide najveći dio sa slikama i to po redu od Mig-21, helikopteri, transportni, školski ... pa color crteži sa teh karakteristikama, i na kraju legenda slika (minijature sa str i tekstom ... )
Neke slike su cijela stranica a dobar dio umanjene što je šteta.
Nema teksta, nema povijesti, nema borbenih djelovanja, tko gdje, nema Mi-24, MD 500, Utva 75 ... šteta.
Dal će slike efektnog nadljetanja Milova vode uz neki otok, sljetanje Belova na vrh nekog snježnog brda, Mig u punoj spremi u večernjim satima nadoknaditi to ne znam. Meni fale i "skakavci" i "stara frajla" ...
Cijena od 350 kn je previsoka. Ako ju tko kupi na Interliberu po 280kn, ajde nije bed. No najžalosnije da nam naše zrakoplovstvo predstavljaju stranci. Valjda je zato tako skupa.
Tješi mi da radim u knjižnici pa ću je moći pogledati bez troškova. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|