Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| robert11
 | | Član od: 29 Pro 2007 | | Poruke: 551 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Sub Lis 17, 2009 7:37 pm Naslov poruke: fallschirmjager 1941 - 19.. duhovi prošlosti |
|
|
novi projektić koji bi se mogao razvuči zbog obaveza na faxu ..
plan: preklapanje prošlosti i budučnosti, lijevi dio budučnost ; groblje njemačkih padobranaca u mjestu Maleme na Kreti, dijagonala desno dragonov set padobranaca sa kontejnerom (crete 1941). još uvjek nisam odlučio o konačnom izgledu.. da li će u gornjem dijelu biti i jedan stariji civil uz ove tri ploče neznam, ovisi dal ću nači odgovarajuču figuru ili samo mlado drvo masline , još se dvoumim..., mota mi se ideja da probam jednog padobranca postavit na sami prijelaz između vremenskih zona pa ga tako i obojat , dio noge u tonove sive a kontejner isto dio u sivo ..
pozz
Robert
provizorni plan;
malo radova na zidovima i podlozi
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
|
Upisano: Ned Lis 18, 2009 10:31 am Naslov poruke: |
|
|
moram priznat i mene
evo još malo slika
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
|
Upisano: Sub Lis 24, 2009 8:41 pm Naslov poruke: |
|
|
malo radova na zelenilu.. crveni cvjetovi bi trebali još u travu ...
ovo ide sporo do boli
pozdrav
Robert
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 852 | |
|
Upisano: Ned Lis 25, 2009 7:32 am Naslov poruke: |
|
|
Mijenjaj travu !!!! Ostalo jako dobro
kruno |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Ned Lis 25, 2009 9:30 am Naslov poruke: |
|
|
Ovo igleda izvanredno. Ja ne vidim baš dobro ali možda travu ne treba mjenjati, možda samo brushnuti jednim tamnijim tonom i poigrati se sa žućkastom (osušenom) na pojedinim mjestima. Inače projekt za deset. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
|
Upisano: Ned Lis 25, 2009 9:45 am Naslov poruke: |
|
|
Travica je farbana airbrushem, valejo flat green, moj prvi pokušaj da napravim tako nešto, a inače je bukvalno sađena busen po busen. ovo su neke referentne slike po kojima radim. Ovaj dio gdje je trava još kako tako , al malo me muči ovaj gornji dio gdje nije trava nego cvijeće. Tu bi moglo biti problema ... ako neko ima kakvu ideju nek ispali..
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
|
Upisano: Ned Lis 25, 2009 12:01 pm Naslov poruke: |
|
|
povlacim receno, ovo i nije trava vec cvijece! Pokucaj potraziti suho cvijece(zna se naci nesto sitnog) ili pokreni maketarske mozdane vijuge - s ovako dobrom idejom nemoj reci da ces zapeti na prvoj stepenici!
kruno |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
|
Upisano: Ned Lis 25, 2009 12:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| kru65mi Napisao/la: | povlacim receno, ovo i nije trava vec cvijece! Pokucaj potraziti suho cvijece(zna se naci nesto sitnog) ili pokreni maketarske mozdane vijuge - s ovako dobrom idejom nemoj reci da ces zapeti na prvoj stepenici!
kruno |
da , ovaj dio u redovima oko ploča je cviječe al ovaj donji red je fino pokošena travica, ako možeš malo objasni što si mislio u vezi trave.
Meni se čini da bi travu trebao još malo podšišati jer je mi na slici izgleda dosta niža od cviječa..
pozz
Robert |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
|
Upisano: Ned Lis 25, 2009 3:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo sto si ti napravio izgleda upravo kao busenje cvijeca, nedostaju ti cvijetovi i gotov posao; trava na slici je puno kompaktnija, ravnija, punija - ne znam kako bih ju opisao, ali ne onakva kakvu si ju ti napravio! Za travu koristi onu kratku Fallerovu ( ako se ne varam to je ime proizvodjaca), najbolja u ovom slucaju.
Ugodno maketatenje
kruno |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
 | | Član od: 29 Sij 2009 | | Poruke: 951 | | Mjesto: Istra |
|
Upisano: Ned Lis 25, 2009 4:29 pm Naslov poruke: |
|
|
zanimljiv projekt meni je trava sasvim ok, ali po mom mišljenju taj suhozid je pre ''tanak'' za ovakvu visinu....što je viši to je i deblji jer inace bi se srušija _________________
http://www.youtube.com/watch?v=HkBLZWSj4Bg |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Ned Lis 25, 2009 8:15 pm Naslov poruke: |
|
|
kak si slozio ovaj novi zid i novui put
btw:jakov je dobra i zanimljiva ideja |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
|
Upisano: Pon Lis 26, 2009 2:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| killa Napisao/la: | kak si slozio ovaj novi zid i novui put
btw:jakov je dobra i zanimljiva ideja |
novi zid : kockice od dass mase ljepljene na stiropor , novi put ; komadiči kamena lomljeni kliještima i slagani a onda sitan pjesak da popuni razmak između njih.. a na kraju dobar lak za kosu da učvrsti pjesak.
2 Sovremenny:
što se tiće starog djela zida mislim da je ok, da je onako samostojeći trebao bi biti deblji al ovako uz onu zemlju iza bi bio dobar, kad ga preračunam ispadne oko pola metra širine na oko 150-160 cm visine. Iako , ako pogledaš onaj desni dio , tamo ga je zemlja i srušila pa su se i Krečani uvjerili da si imao pravo
pozz
Robert |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
|
Upisano: Uto Lip 22, 2010 2:55 pm Naslov poruke: |
|
|
nakon dužeg vremena zabave sa nebitnim stvarima (posao , faks ,itd) uhvati sam vremena i za nešto ozbiljnije... evo malo napretka ...
pozdrav
Robert
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|