Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| PELE
 | | Član od: 10 Kol 2008 | | Poruke: 287 | | Mjesto: Pancevo, Srbija |
|
Upisano: Čet Jul 30, 2009 5:54 pm Naslov poruke: MiG-21BIS RV-SRJ - Restauracija |
|
|
Pozz svima...
Do guse sam u zapocetim radovima (mada su sve makete prajmovane i spremne za farbanje), resio sam da restauriram jednu maketu. U pitanju je MiG kojeg sam radio sa Kosovskim krstovima, jos zimos... Jos pre kada sam ga zavrsio, automatski nisam bio zadovoljan zbog mekanih prelaza kamuflaze i overspray-a.
Prekjuce zavrsio u Mr. Musculu, i evo danas malo radio predvece. Gitovanja je bilo minimalno...
Za ovaj MiG sam koristio naravno Light Ghost Gray + druge Humbrolove sive koje se veoma malo razlikuju. Nemojte da vas neke slike zavaravaju, boja izgleda sasvim normalno, ali slikano u mraku malo cudno. Gledajuci slike sa Bataje, nisu MiG-ovi 21Bis i ostale verzije iste, sive skroz... negde su svetliji, musavi ili je boja izbledela. Radio sam postshading po panelima... Sve u svemu ovo je restauracija a ujedno i proba pred jedan veliki projekat, MiG-21 JRV...
Danas je maketa dobila dekale...
Sledi farbanje stajnog trapa i ostalih sitnica... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Čet Jul 30, 2009 9:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Super je!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PELE
 | | Član od: 10 Kol 2008 | | Poruke: 287 | | Mjesto: Pancevo, Srbija |
|
Upisano: Pet Jul 31, 2009 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Gotovo je ovo cudo, evo samo jedna fotka sa Irackim...danas ili sutra kacim fotke u zavrsenim maketama...
Proglasavam restauraciju uspelom!
Nadam se da vam se svidja... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|