Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Gumiflex
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 67 | | Mjesto: Karlovac/Beograd/Washington DC |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sub Svi 30, 2009 10:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Ima jako lijepih radova ali moram priznat da uopče nisam impresioniran  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Ned Svi 31, 2009 1:40 am Naslov poruke: |
|
|
Jako lijepi radovi!
Hvala za slike!
Andrej, bio impresioniran ili ne, ljudi su organizirani, a ne kao kod nas! kdo njih je svako natjecanje pod IPMS-ovom kapom  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Ned Svi 31, 2009 10:12 am Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: |
Andrej, bio impresioniran ili ne, ljudi su organizirani, a ne kao kod nas! kdo njih je svako natjecanje pod IPMS-ovom kapom  | Nisam ja ništa govorio o organizaciji nego o kvaliteti radova,barem kod oklopa. Očekivao sam više zato jer je natjecanje u americi |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 31, 2009 5:22 pm Naslov poruke: |
|
|
slazem se sa andrejem....nisam uopce fasciniran...ja sam gledao samo tenkove i ono kaj sam vidio je ili uz bok ili losije od onog kaj sam vidao na nasim izlozbama.....ima cak par maketa za koje bi rekao da su lose.....ustvari, nema razloga zasto bi ameri bili bolji od nas u slaganju maketa ....ok, vjerojatno im je sve puno dostupnije, al talent ne bira narodnost i financijske mogucnosti ...govorim o samim maketama, o organizaciji nemam pojma.... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5157 | |
|
Upisano: Ned Svi 31, 2009 5:31 pm Naslov poruke: |
|
|
nista automobila? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 01, 2009 10:26 am Naslov poruke: |
|
|
Što se tiče aviona, ništa što bi me oduševilo. Dapače ima tu i slabih radova. Nemamo se čega sramiti... Zar nije bilo brodova? _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Pon Lip 01, 2009 4:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Hm. A čemu se vi čudite? To što smo mala nacija...s malom maketarskom zajednicom...ne znači da nemamo kvalitetu i značaj. Postotno gledano...mi imamo više ekspertena od Amera...dokazano...a i sami vidite. Uostalom...što se dogodi u jednom Mosonju kad se Hrvati pojave? Ne samo da stanu uz bok "velikima"...već im redovno i odnesu nagrade pred nosom. I sve to unatoč relativno slabo razvijenoj tehničkoj kulturi i općem tehničkom obrazovanju na nacionalnoj razini.
Pročitajte malo po netu što drugi pričaju o nama. Stižu Hrvati...brzo vadi zadnje eure koje imaš i potkupljuj suce...jer drugačije nećeš osvojiti ništa. Zaboravi buvljak...daj korumpiraj...brzo dok netko ne vidi.
Kako kaže ona alzaška narodna molitva iz vremena Trenkovih pandura...koja se još uvijek može čuti tu i tamo po zaselcima Alzasa..."Bože...čuvaj nas kuge, gladi, rata i Hrvata...molimo te.".
Malo nas je...al' smo govna.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lip 01, 2009 6:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: |
Pročitajte malo po netu što drugi pričaju o nama. Stižu Hrvati...brzo vadi zadnje eure koje imaš i potkupljuj suce...jer drugačije nećeš osvojiti ništa. |
ajd stavi koji link....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zond
 | | Član od: 25 Sij 2009 | | Poruke: 429 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 01, 2009 6:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | | AleksandarMorozov Napisao/la: |
Pročitajte malo po netu što drugi pričaju o nama. Stižu Hrvati...brzo vadi zadnje eure koje imaš i potkupljuj suce...jer drugačije nećeš osvojiti ništa. |
ajd stavi koji link....  |
Bogme i mene zanima ta priča  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Pon Lip 01, 2009 7:36 pm Naslov poruke: |
|
|
moram priznati da sam nešt čuo za to al sam mislio da je zezancija  _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| skobe
 | | Član od: 29 Stu 2006 | | Poruke: 563 | | Mjesto: zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|