Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
KV-85, Eastern Express/Trumpeter, 1:35, update 4
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naprijed
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 1:33 am Naslov poruke: KV-85, Eastern Express/Trumpeter, 1:35, update 4 |
|
|
Dvije makete da bi dobio jednu kvalitetnu, iako ću na kraju iskoristiti manji broj dijelova sa Trumpetera nego što sam mislio.
Za početak skinuo sam užasne rešetke za hlađenje motora, netočne i oblikom a bome i samim izgledom. Ne radim često takve zahvate i prilično znoja mi je uzelo . Srećom boltova ima dovoljno viška. Eto vidi se razlika u boji plastike, nove mrežice su sa Trumpa o čijem vinilu i razmišljam jer je izvrstan, i omogućio bi brži kraj za razliku od članaka.
Tenk će nositi ime Sergeja Mironoviča Kirova, uz grb Garde i neki miksani taktički broj. Evo samo ova slikica za večeras. Lipi pozdrav.

T34: poruka promijenjena dana: Pon Tra 12, 2010 12:14 am; prepravljeno ukupno 3 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 7:11 am Naslov poruke: |
|
|
Samo naprijed Andro, jedva čekam nastavak  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 10:22 am Naslov poruke: |
|
|
Trumpeterov vinil možeš odmah bacit u smeče jer se sa njega dodirom ljušti boja,ovo govorim čisto iz osobnog iskustva
Inače,samo naprijed  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| flick
| | Član od: 24 Ruj 2007 | | Poruke: 559 | | Mjesto: mjesno |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 11:44 am Naslov poruke: |
|
|
hehe vec vidim da ce bit puno plasticne kirurgije
gud lak! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | | Član od: 21 Sij 2007 | | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 1:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Jedva čekam da vidim napredak, a u ishod nesumnjam
| Citat: | Trumpeterov vinil možeš odmah bacit u smeče jer se sa njega dodirom ljušti boja,ovo govorim čisto iz osobnog iskustva
Inače,samo naprijed |
s čim si ga bojao tj bojom na kojoj bazi |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
 | | Član od: 23 Jul 2006 | | Poruke: 979 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
jest da mi je zao sto neces raditi trumpeterovog kv-1 (onog sa Hitlerom na kupoli) ali nema veze bas me zanima kako ce ti ici kombiniranje... Moram priznati da niti ja nemam lijepa iskustva s Trumpovim link by link gusjenicama _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 1:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bumble bee Napisao/la: | | jest da mi je zao sto neces raditi trumpeterovog kv-1 (onog sa Hitlerom na kupoli) ali nema veze bas me zanima kako ce ti ici kombiniranje... Moram priznati da niti ja nemam lijepa iskustva s Trumpovim link by link gusjenicama |
Imam ih 5 ne brini doći će na red Volim smeća od maketa iskreno, i ništa drugo me ne pali. Eto zato bi i stavio vinil - gotovo brzo, za mene dovoljno...Još nijednu maketu u životu nisam narpavio sa člancima...vidićemo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 2:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: | | Još nijednu maketu u životu nisam narpavio sa člancima...vidićemo. |
e,pa,onda je definitivno vrijeme  _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 2:26 pm Naslov poruke: |
|
|
To druže!
Jedva čekam daljnji rad na ovoj mrcini koju baj 'd vej nema više za kupit na hobby terry. Trenutno im je n/a.
Nema sumnje da će to u konačnici bit još jedno remek djelo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 8:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Minesweeper Napisao/la: | Jedva čekam da vidim napredak, a u ishod nesumnjam
| Citat: | Trumpeterov vinil možeš odmah bacit u smeče jer se sa njega dodirom ljušti boja,ovo govorim čisto iz osobnog iskustva
Inače,samo naprijed |
s čim si ga bojao tj bojom na kojoj bazi | Primer tamiyin pa akrilke |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | | Član od: 21 Sij 2007 | | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 8:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Andrej Napisao/la: | | Minesweeper Napisao/la: | Jedva čekam da vidim napredak, a u ishod nesumnjam
Inače,samo naprijed |
s čim si ga bojao tj bojom na kojoj bazi | Primer tamiyin pa akrilke |
Farbaj gusjenice isključivo enamelkama akrili slabo držu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lip 04, 2009 9:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Lisec Napisao/la: | | T34 Napisao/la: | | Još nijednu maketu u životu nisam narpavio sa člancima...vidićemo. |
e,pa,onda je definitivno vrijeme  |
Pričekati će još neko vrijeme - obzirom na tempo rada, skoro svaki će od sada imati workable gusjenice, koje su malo skuplji vinil
Maketa je zapravo komad plastike oko litra flasha, očaj. Đabe detalja kada je pola djelova neupotrebljivo, deformirano i sl.
Napravio sam ovaj dio napred koji nedostaje maketi a nastavlja se na bočna proširenja; sada tu i uzduž spojeva tijela tenka ide miliput, na kupoli također, teksturiranje itd...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Čet Lip 04, 2009 9:55 pm Naslov poruke: |
|
|
...dobro je, nastavio si. Pedanterija do bola. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
|
Upisano: Čet Lip 04, 2009 10:08 pm Naslov poruke: |
|
|
mesarenje  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zec 1
 | | Član od: 02 Stu 2006 | | Poruke: 414 | | Mjesto: ivanic grad |
|
Upisano: Pet Lip 05, 2009 8:11 am Naslov poruke: |
|
|
| Samo naprijed kolega.Gledajući tvoj projekt najradije bi krenuo s starijim bratom mod. 1940 (Revell) , a opet , znam da nemam vremena.Možda ipak krenem pa kaj bude? Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|