Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Race cars BO - Subaru Impreza WRC 2001
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 5:08 pm    Naslov poruke: Race cars BO - Subaru Impreza WRC 2001 Citiraj ovaj komentar

Evo i mene,ali samo jedna fotka zbog toga jer sam slikao mobitelom

Još stvari nabavit za BO - bijeli primer i decal tekučine jer ima 100000 decala bokte

Ajme meni trebam fotić od nekoga nabaviti Rolling Eyes
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 5:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eo i tebe... E pa sretno ti bilo kolega! Smile Wink

PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 5:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

TIGER ACE Napisao/la:
Eo i tebe... E pa sretno ti bilo kolega! Smile Wink
fala fala...svaka mi dala Laughing
Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 7:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sretno kolega, nadam se da ovu maketu neces prodati tako brzo ko zadnju Laughing

evo, za napaljivanje, jedan od žeščih impreza iživljavanja sa youtuba

http://www.youtube.com/watch?v=i_gFuw2ih8A

PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 7:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

low Napisao/la:
sretno kolega, nadam se da ovu maketu neces prodati tako brzo ko zadnju Laughing
I ja se nadam al imat ću promlema sa ovim pe setom.Sad trebam znat kaj je kaj i još ktome na engleskom.Ok zasada sam prepozna diskove Very Happy
Natrag na vrh
Low
Gazda
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 7:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

trebalo bi ti sve u sastavnici sa tim setom pisati gdje sta ide.
a i nadji si fotke prave impreze, pa usporedjuj kako sta

Član od: 27 Tra 2007
Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 12:28 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mozda ce ti bit upomoc
http://www.forum.makete.net/viewtopic.php?t=17523

Nadam se da je i na ovom forumu nesto Smile Ali neznam ako valjaju slike Wink
Nije sa naljepnicami nista tesko! Vjeruj! Ova impreza je bila prvi auto sa naljepnicami! I ide!
Samo polako ti to slagaj!

PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 1:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vrlo vrlo koristan link,puno hvala Very Happy

Nego da se vratim na temu- ovako sutra bum se zaletio po Bijeli primer i nanio ga pa odmah bum puknuo i osnovnu boju na njega.E sada mene zanima dali se boja i unutarnja i vanjska strana trupa auta?
Natrag na vrh
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:23 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dali se farba na pravom autu? da, dakle mores i ti. Samo unutra nemoras dobit onaj blink blink efekt kao vani...
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako mislis na unutarnje bridove karoserije, njih ne moras farbati jer se nece vidjeti kad maketa bude sklopljena...farbas jedino headliner, tj. "plafon", i drzace krova ali oni vjerojatno nisu u boji karoserije nego unutrasnjosti Wink

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 7:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Trkalice imaju povadjene tapicirunge i sve nepotrebno iz unutrasnjosti tako da bi trebao pofarbati iznutra u boju karoserije.
Low
Gazda
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 9:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dajte nemojte krivo govorit. to je kao da ste mu sada rekli da treba pofarbati haubu od ispod. a ta hauba se uopce ne dize, kad se auto sklopi nit se ne vidi od silnih zastita koje ima na podnici.

dakle, kako ti je power reko, to ne trebas farbati u boju auta, definitivno.
iznutra farbas samo gornji dio krova i nosace krova. to mozes u neku srebrnu, mat crnu ili semiglos. ili zaljepit neku toplinsku izolaciju (npr. od onog srebrnog papirica iz cigareta). ali to radis kistom, nakon sto si pofarbao i polakirao vanjski dio bodyja.
najbolje ti je napravit dryfit, pa vidis do kud ti dolaze one bocne stranice pored rollcagea u unutrasnjosti u odnosu na liniju prozora.
zakomplicirao sam, znam, ali uopce nije komplicirano.
kad napravis dryfit, sve ce ti biti jasno.

PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 11:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da sam skužio Smile

Update uskoro slijedi
Natrag na vrh
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 12:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pravi Subaru ti je na nosačima krova iznutra plave boje isto ko i karoserija dok je ostalo carbon ili crne boje.

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Citat:
Ajme meni trebam fotić od nekoga nabaviti

Možda ti opet ja uspijem koji dan ovaj tjedan popodne doč poslikat
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma