Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Pon Sij 12, 2009 1:33 am Naslov poruke: |
|
|
Poštovani kolega Darth Maul...molim te lijepo da podijeliš svoje sveukupno znanje o porjeklu puške M-48 sa svekolikim pučanstvom ovog foruma...skupa s pripadajućim slikama i crtežima, koje zasigurno posjeduješ. Mnogi bi ti bili iznimno zahvalni na tome.
Univerzalna stronica M-53?
Kratka strojnica M-56?
Ručni bacač M-57?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| falanga92
| | Član od: 20 Lis 2006 | | Poruke: 79 | |
|
Upisano: Pon Sij 12, 2009 10:31 am Naslov poruke: |
|
|
[quote]a kod nas 2001. u knjizi "Pješačko naoružanje u Domovinskom ratu" D. Žilića. [/quote]
Nemoj ovu knjigu ni slučajno uzimati kao ozbiljnu referncu, jer je prepuna grešaka i proizvoljnih zaključaka autora. I u recenziji je to lijepo istakao Mirko Kukolj. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Darth Maul
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 101 | | Mjesto: Pretetinec |
|
Upisano: Pon Sij 12, 2009 5:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| falanga92 Napisao/la: | | Citat: | | a kod nas 2001. u knjizi "Pješačko naoružanje u Domovinskom ratu" D. Žilića. |
Nemoj ovu knjigu ni slučajno uzimati kao ozbiljnu referncu, jer je prepuna grešaka i proizvoljnih zaključaka autora. I u recenziji je to lijepo istakao Mirko Kukolj. |
Slažem se, no kronologija razvoja M.48 u njoj je točnija od one ranije navedene u ovoj temi. _________________ Ja - Mario
Proud to be Međimurec... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Darth Maul
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 101 | | Mjesto: Pretetinec |
|
Upisano: Pon Sij 12, 2009 5:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | Poštovani kolega Darth Maul...molim te lijepo da podijeliš svoje sveukupno znanje o porjeklu puške M-48 sa svekolikim pučanstvom ovog foruma...skupa s pripadajućim slikama i crtežima, koje zasigurno posjeduješ. Mnogi bi ti bili iznimno zahvalni na tome. |
Pa uglavnom sve osim slika sam rekao. Postojala je u Kraljevini i skraćena verzija.
| AleksandarMorozov Napisao/la: |
Univerzalna stronica M-53?
Kratka strojnica M-56?
Ručni bacač M-57?  |
Toliko želja, a malo vremena.... _________________ Ja - Mario
Proud to be Međimurec... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Pon Sij 12, 2009 11:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Poštovani kolega Darth Maul...ta se pitanja nisu odnosila samo na sadržaj tvog već na sadržaje svih mozgova koji nešto znaju o temi...ili misle da znaju.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jedrilicar
| | Član od: 13 Lip 2008 | | Poruke: 75 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Uto Sij 13, 2009 1:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Idemo lagano u off topic ,mada je tema zanimljiva |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Uto Sij 13, 2009 11:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| jedrilicar Napisao/la: | Idemo lagano u off topic ,mada je tema zanimljiva |
Da li to znači da će admini biti nefleksibilno nemilosrdni? Iskreno...vjerujem u njihovu prosudbi i mislim da neće.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jedrilicar
| | Član od: 13 Lip 2008 | | Poruke: 75 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Sij 16, 2009 12:48 am Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | | jedrilicar Napisao/la: | Idemo lagano u off topic ,mada je tema zanimljiva |
Da li to znači da će admini biti nefleksibilno nemilosrdni? Iskreno...vjerujem u njihovu prosudbi i mislim da neće.  |
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|