Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Pitnje u vezi Hr.krila

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1941. do 1945.
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
DavorŠotman

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 3:09 pm    Naslov poruke: Pitnje u vezi Hr.krila Citiraj ovaj komentar

Interesira me od kada do kada su izlazile novine Hrvatska krila i koliko je brojeva bilo?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
prelude

Član od: 23 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 11:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prošeći do NSB-a, učlani se i listaj do mile volje (od 1941. do 1945. izlazila su redovito - mislim čak tjedno ili barem 2 puta mjesečno). Zadnji broj je čini mi se s kraja travnja ili čak početkom svibnja 1945.
Natrag na vrh
prelude

PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 11:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

prelude Napisao/la:
Prošeći do NSB-a, učlani se i listaj do mile volje (od 1941. do 1945. izlazila su redovito - mislim čak tjedno ili barem 2 puta mjesečno). Zadnji broj je čini mi se s kraja travnja ili čak početkom svibnja 1945.

Sori, sad sam vidio da si iz Osijeka. Probaj naručiti telefonski da ti ih izvade iz arhive ili zamoli nekog da ti ih naruči neposredno u NSB-u, uzmi godišnji, kaj da ti velim...
Natrag na vrh
DavorŠotman

PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 11:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

prelude Napisao/la:
prelude Napisao/la:

Sori, sad sam vidio da si iz Osijeka. Probaj naručiti telefonski da ti ih izvade iz arhive ili zamoli nekog da ti ih naruči neposredno u NSB-u, uzmi godišnji, kaj da ti velim...
hvala, nisam mislio da je to izlazilo tako ćesto i da je taj materijal tako dostupan, u svim vašim raspravama dobio sam dojam da je to teško za naći i da toga malo ima, postavio sam ovo pitanje jer sam kontaktirao sa jednim čovjekom koji se ćesto dokopa kojeg primjerka i postoji mogućnost da nabavim barem kopije tih novina.
Natrag na vrh
prelude

PorukaUpisano: Uto Velj 28, 2006 12:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nije problem doista, ja sam ih u NSB-u vec dva-tri puta prelistavao. Mozes si dati izraditi i solidne fotke iz mikrofilma (samo navedes broj stranice i fotku), tako da ti se ne isplati kopirati. Imamo i mi ovdje vec neke izradjene negative, pa se mozemo dogovoriti jednom prilikom na nekom natjecanju, da ti to donesem(o).
Natrag na vrh
DavorŠotman

PorukaUpisano: Sub Ožu 04, 2006 3:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pozdrav još jednom, uskoro ću moći pogledati cijelu kolekciju hrvatskih krila od prvog do zadnjeg broja, našao sam čovjeka koji posjeduje uvezane sve brojeve, e sad on tvrdi da u petom mjesecu nije izašao ni jedan broj, to nas vraća na onu priću o posljenjem broju, no nemora ni on biti u pravu, al evo kad pogledami ako bude šta zanimljivo stavit ću slike.
Natrag na vrh
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Sub Ožu 04, 2006 8:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

DavorŠotman Napisao/la:
pozdrav još jednom, uskoro ću moći pogledati cijelu kolekciju hrvatskih krila od prvog do zadnjeg broja, našao sam čovjeka koji posjeduje uvezane sve brojeve, e sad on tvrdi da u petom mjesecu nije izašao ni jedan broj, to nas vraća na onu priću o posljenjem broju, no nemora ni on biti u pravu, al evo kad pogledami ako bude šta zanimljivo stavit ću slike.

AKO BUDE ŠTA ZANIMLJIVO?!?!?!?!?!?! Shocked

Biti će puno toga Wink
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1941. do 1945. Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma