Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5158 | |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 12:28 pm Naslov poruke: zimsko-proljetni 'race cars BO'; predstavljanje, str.3 |
|
|
obzirom da je jos nesto vise od mjesec dana ostalo do zavrsetka tekuceg 'movie cars BO-a', mozda je vrijeme da se pocnemo dogovarati za iduci.
nebi ga poceli prije 15.02.
do tad ima jos dosta vremena, ali pokrecem ovu temu da vidimo koliki je interes, kakvi su afiniteti i da se stignemo dogovorit u 10-15 dana, pa da se to naruci i stigne na vrijeme do pocetka BO-a.
dakle, ja predlazem tri teme:
race cars BO - tu upada sve sto se ikad utrkivalo, a ima 4 kotaca (Le Mans, rally, formula 1, GT auti, NASCAR....). bitno je da ima broj
biker BO - klasicni motoristicki BO. bilo koje mjerilo, bilo kojeg motora (chopperi, customi, trkalice...)
engine transplant BO - e ovo je zeznuto . dakle, uzeti bilo koji kit koji nema motor i u njega utrpati bilo koji engine. naravno, napraviti i sve ostalo sto iziskuje takav build (firewall, wheel archeve, hladnjak, akumulator....). i da to lici na nesto
ovo su moji prijedlozi.
u nastavku slobodno komentirajte, bacajte svoje prijedloge i sto vec zelite.
pa cemo vidjeti za par dana kol'ko nas ima
vas moderator
Low _________________

Low: poruka promijenjena dana: Čet Ruj 17, 2009 10:52 pm; prepravljeno ukupno 3 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 12:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam za. Ali nisam baš siguran u onu treću opciju dali bi to pravio. To uzima jako puno vremena i još više strpljenja, ali dobro ako čete svi to radit onda ću i ja pokušat.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 12:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja bi ja bi ja bi
Ovaj puta nema povlačenja radi prodaje maketa- ja bi radio race cars  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 12:38 pm Naslov poruke: |
|
|
A ja bih najviše biker BO.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 12:40 pm Naslov poruke: |
|
|
znam da je engine BO najzahtjevniji. ako bi nas bilo dovoljno za taj, bilo bi mrak, ali ne znam koliko bi se ljudi htjelo upustiti u to. i pitanje je koliko bi nam vremena trebalo za to kad nam treba 5 mjeseci za 'obicni bo' i uvijek ima onih koji ne zavrse na vrijeme  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 12:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Slažem se s tobom. 5 mjeseci bilo bi premalo ali opet 1 godina previše, barem za mene. Ako će biti svi za ovaj bo onda sam i ja, ali nisam siguran dali bi ih puno završilo.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni sve odgovara osim utrpavanja motora jer stvarno je to previše vremena,znači ostaje race car ili bike???????Javim još. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 1:20 pm Naslov poruke: |
|
|
po meni, race car BO bi bio idealno. jer ima puno maketa, puno aftermarket djelova za njih i svatko moze nac nesto sta mu se svida. Bike neznam.... _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 1:22 pm Naslov poruke: |
|
|
ima i za bikeove aftermarketa koliko ti srce zeli. od aluminijskih tokarenih vilica, PE diskova i detalja, decala...... samo su to vise specijalizirani shopovi.
ali izgleda da vec dosta ekipe naginje race carsima _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 1:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Da i za bikeove posotje aftermarket dijelovi i to puno njih. A onaj Top Studio pravi čuda za to! Ja sam ih baš sada koristio za Hondu.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 2:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam odlučio za race cars i tu ostajem ako bude drugačije ne sudjelujem . _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 2:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam za bike uvijek  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 2:37 pm Naslov poruke: |
|
|
ne kazem da nema, al mislim da je lakse nabavit djelove za aute, i maketa auta. Po meni race car BO je taman. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 2:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | ne kazem da nema, al mislim da je lakse nabavit djelove za aute, i maketa auta. Po meni race car BO je taman. |
Tu s bas ne slazem s tobom. Ako narucujes izvana( sto ionako svi radimo, kad kod nas nema nicega) izbor aftermarket dijelova i za jedne i za druge je stvarno velik. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Ned Pro 28, 2008 3:00 pm Naslov poruke: |
|
|
a nekak mi se vise svidaju auti a mislim da ima veci izbor maketa auta nego motora, ili se varam? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Automobili, motori, kamioni,... |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naprijed
|
| Stranica 1/8 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|