Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| papa_bear
 | | Član od: 16 Stu 2008 | | Poruke: 59 | | Mjesto: Beograd-Hrtkovci |
|
Upisano: Ned Stu 16, 2008 5:24 pm Naslov poruke: Hawker Tempest mk.V |
|
|
U pitanju je Academy Tempest. Odlicna maketa. Samu sam dobio od prijatelja na jednom od proteklih takmicenja. Farbana rusko-ukrainskim Kraska farbama. Za same mogu da kazem da su odlicne. Posto nemam mnogo vremena na raspolaganju njihovo susenje mi odgovara... za 5 minuta se igras po maketi bez problema Dekali akademac iz kutije. Malo toplija voda i mr mark softer i ide sve kao od sale. Jedino sto su lorenski krstovi preveliki.
Slike su uhvacene pre nego sto sam ublazio barutne tragove po krilima

Da inace slike su hvatane na krovu moje "cetvorcice" Uvek stoji na najboljoj poziciji za fotkanje
POz _________________ Say goodbye, as we dance with the devil tonight
papa_bear: poruka promijenjena dana: Pon Stu 17, 2008 1:53 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PELE
 | | Član od: 10 Kol 2008 | | Poruke: 287 | | Mjesto: Pancevo, Srbija |
|
Upisano: Ned Stu 16, 2008 6:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlicna maketa, nema sta......
Svaka cast!
Pozdrav!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Luftwaffe
 | | Član od: 19 Lip 2008 | | Poruke: 873 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Ned Stu 16, 2008 6:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Super!
Jesu li to one boje sto Zvezda redovno daje u svojim sastavnicama? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| papa_bear
|
Upisano: Ned Stu 16, 2008 7:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da to nisu te, ali nemoj me drzati za rec... _________________ Say goodbye, as we dance with the devil tonight |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Stu 16, 2008 9:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Stu 16, 2008 11:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo ,možda prvicu preuredno za moj ukus. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| talinjo
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 30 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pon Stu 17, 2008 9:20 am Naslov poruke: |
|
|
Odlično napravljeno, iako i za moj ukus malo pre čist... ali to je moj ukus, a o ukusima se ne raspravlja
samo jedno pitanje, ovo su oznake francuske eskadrile i Clostermanna jel tako? _________________ Avioni WW II, i sve na šta me nagovore prijatelji iz MAK REOPLAN.
http://photoalmanah.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| papa_bear
|
Upisano: Pon Stu 17, 2008 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Da to su Klostrmanove oznake. Avionce Le Grande Charles Free French air force... _________________ Say goodbye, as we dance with the devil tonight |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomy1999
 | | Član od: 02 Lis 2008 | | Poruke: 28 | | Mjesto: PODTUREN |
|
Upisano: Pon Stu 17, 2008 2:27 pm Naslov poruke: |
|
|
odlično, sviđa mi se maketa _________________ Ništa nije toliko savršeno da ne bi moglo biti savršenije |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Stu 17, 2008 2:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| papa_bear Napisao/la: | Da to su Klostrmanove oznake. Avionce Le Grande Charles Free French air force... | Šteta što je Academi ponovio uobičajenu grešku što se tiče oznaka i povezao Clostermanov Tempest NV 784 sa ucrtanim pobjedama i natpisom Le Grand Charles. Ovaj je avion u stvari posljeratni "propagandni" na koji je Closterman upisao sve svoje stvarne i imaginarne pobjede, a u ratu je letio na NV 724 ( isto JE-J) koji je bio "čist" od ostalih oznaka.
BDW, maketa je lijepo napravljena.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| papa_bear
|
Upisano: Pon Stu 17, 2008 2:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | Šteta što je Academi ponovio uobičajenu grešku što se tiče oznaka i povezao Clostermanov Tempest NV 784 sa ucrtanim pobjedama i natpisom Le Grand Charles. Ovaj je avion u stvari posljeratni "propagandni" na koji je Closterman upisao sve svoje stvarne i imaginarne pobjede, a u ratu je letio na NV 724 ( isto JE-J) koji je bio "čist" od ostalih oznaka.
BDW, maketa je lijepo napravljena.  |
Hvala na pohvalama. Samo mi sada nije jasno... Radio sam avionce po fotkama iz 1945, koliko znam imao je i krstove na hladnjaku i natpis le grand charles ispod kabine, kao i broj pobeda, a broj na masini jeste NV724  _________________ Say goodbye, as we dance with the devil tonight |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Stu 17, 2008 3:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| papa_bear Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | Šteta što je Academi ponovio uobičajenu grešku što se tiče oznaka i povezao Clostermanov Tempest NV 784 sa ucrtanim pobjedama i natpisom Le Grand Charles. Ovaj je avion u stvari posljeratni "propagandni" na koji je Closterman upisao sve svoje stvarne i imaginarne pobjede, a u ratu je letio na NV 724 ( isto JE-J) koji je bio "čist" od ostalih oznaka.
BDW, maketa je lijepo napravljena.  |
Hvala na pohvalama. Samo mi sada nije jasno... Radio sam avionce po fotkama iz 1945, koliko znam imao je i krstove na hladnjaku i natpis le grand charles ispod kabine, kao i broj pobeda, a broj na masini jeste NV724  | Ispravak mog netočnog navoda... Čuvena fotografija na kojoj se vidi Clostermann u kokpitu sa pobjedama i natpisom je snimljena nakon 2. sv. rata. i to je NV 784, ali je u ratu letio na avionu sa drugim serijskim brojem bez oznaka pobjeda i sl. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| papa_bear
|
Upisano: Pon Stu 17, 2008 4:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Ahaa, grazia Grunf na pojasnjenju... Mrzi me da mu sada menjam serijal Neka stoji ovako... _________________ Say goodbye, as we dance with the devil tonight |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Stu 17, 2008 7:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Vrlo lijepo urađen.  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|