Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Zvezda Mig 21bis 1/72,hrvatski dekali

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
DarioMiG

Član od: 10 Stu 2008
PorukaUpisano: Uto Stu 11, 2008 11:38 am    Naslov poruke: Zvezda Mig 21bis 1/72,hrvatski dekali Citiraj ovaj komentar

Ovako.Ima li itko ovdje na forumu da je blizu LOM-a,ako ima zamolio bih da mi provjeri imaju li sada Zvezdin Mig 21 bis 1/72,i po kojoj je cijeni.A i zanima me gdje mogu nabaviti hrvatske dekale za mig 21 bis.
Hvala unaprijed! Razz
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Uto Stu 11, 2008 11:53 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cijena je cca 70kn ako se ne varam, dali imaju neznam......

Sto se decala tice, imas par opcija, ovisno sto te zanima......

Prva (a neznam koliko dobra) opcija su Begemont decali. Ja ih imam, ne djeluju mi losi, kazu ljudi da bas nisu tocni sto se dimenzija i boja tice, no meni djeluju ok. Imas decale za 103-ojku, zubonju i kockicu. Za sve ostale informcacije, obrati se clanu Exluppis-u.

Druga varijanta - obrati se clanu ZacP-u, kazu ljudi da su njegovi decali vrh ponude, nema boljih, no osobno ih nemam, pa nemogu nista reci o tome, iako planiram nabaviti....

Da, ljudi (vi gorespomenuti), valjda se ne ljutite sto vas spominjem, da covjek zna kome da se obrati...... Question

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
DarioMiG

PorukaUpisano: Uto Stu 11, 2008 12:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala Reaper.Onda cu se za decale javiti ZacP-u,a za Zvezdu cu jos sacekat, mozda ima netko blizu LOM-a da pogleda,jer zivim u VG,a nemam puno vremena,skola,ucenje,pa da znam unaprijed ako je ima odma sutra ujutro idem po nju. Razz
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Stu 11, 2008 12:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da sam nedavno vidio da imaju Bis u LOM-u u Frankopanskoj.

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
DarioMiG

PorukaUpisano: Uto Stu 11, 2008 12:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

OK.Onda hvala,idem sutra ujutro po nju,pa javim. Razz
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 11, 2008 1:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako nema u Frankopanskoj, prošeći malo do Radićeve, i tamo ih je bilo prošli tjedan. Za decale svakako kontaktiraj ŽacP-a.
Natrag na vrh
DarioMiG

PorukaUpisano: Sri Stu 12, 2008 8:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zvao sam jučer u frankopansku,i ima,pa cu vjerojatno kroz ovaj tjedan ici po zvezdu. Smile
Natrag na vrh
sturm

Član od: 19 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Stu 12, 2008 11:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bio sam u LOM-u u Radićevoj u subotu i imaju ga, pa požuri...
DarioMiG

PorukaUpisano: Sri Stu 12, 2008 10:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ima o oba Lom-a.Idem u petak,sad sam zatrpan skolom... Razz
Natrag na vrh
DarioMiG

PorukaUpisano: Pon Stu 17, 2008 1:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo mali update.Danas idem po maketu.Radit ću naseg MiG-21BisD ''122'',nova maskirna shema(nakon remonta u Rumunjskoj).Korsititi cu dekale za MiG-21UM(stara maskirna shema) jer se mogu koristiti na novim shemama a oznake su jednake,samo ću se za brojeve morati nekako snaći.
Evo slikica aviona kojeg cu raditi.

Klik na sliku za vecu rezoluciju.E da i ako ima jos netko slike 122-ojke neka posta ovdje.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma