Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 12, 2008 7:50 pm Naslov poruke: Koje boje za njemačke unifore |
|
|
Ovako čitavo vrijeme svog maketarenja kemijam boje na tim njemačkim "zelenim" uniformama iz WW2. Mješam ,pokušavam isl...
Pa da pitam ne bu zgorega.
Dakle dal je netko došao do čarobne formule ili zna koja je najbolja boja za njemačke uniforme (jednobojne ne maskirne) i u koje boje je sve najbolje bojati popratnu opremu (kacige , kutije za zaštitinu masku , porciju...), ajdmo reči od MMa ili revella odnosno onoga što nam je dostupno u Hr. Dal se netko možda bavio time studioznije?
Unaprijed sorry ak je ova tema već bila. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 12, 2008 9:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Jednostavno Feldgrau  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Stu 13, 2008 1:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala na linku Barakuda ,puno koristi. No primjetio sam da dosta tih Testorsovih boja nije dostupno kod nas ,odnosno na paletama koje su kod nas u prodaji ,daklem opet moram kemijati. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZlatkoB Administrator
 | | Član od: 29 Svi 2006 | | Poruke: 184 | | Mjesto: Zg |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Čet Stu 13, 2008 1:19 pm Naslov poruke: |
|
|
a opet,ovisi o vrememu tj.godini izdavanja
poslje `44 je bio raspašoj,tako da nema neke unificirane boje. od smeđe do zelene,biraj
ova mi je OK stranica http://www.atthefront.com/g_uni.htm _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Stu 13, 2008 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
citao sam jednom na nekom siteu da se uopce ne bi trebali zamarati sa tocnim nijansama boja njemackih uniformi jer su varirale od proizvodaca do proizvodaca....ja za unigorme koristim revell 67, kak god se zvala ta boja... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|