Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| DarioMiG
 | | Član od: 10 Stu 2008 | | Poruke: 12 | |
|
Upisano: Uto Stu 11, 2008 11:38 am Naslov poruke: Zvezda Mig 21bis 1/72,hrvatski dekali |
|
|
Ovako.Ima li itko ovdje na forumu da je blizu LOM-a,ako ima zamolio bih da mi provjeri imaju li sada Zvezdin Mig 21 bis 1/72,i po kojoj je cijeni.A i zanima me gdje mogu nabaviti hrvatske dekale za mig 21 bis.
Hvala unaprijed!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Uto Stu 11, 2008 11:53 am Naslov poruke: |
|
|
Cijena je cca 70kn ako se ne varam, dali imaju neznam......
Sto se decala tice, imas par opcija, ovisno sto te zanima......
Prva (a neznam koliko dobra) opcija su Begemont decali. Ja ih imam, ne djeluju mi losi, kazu ljudi da bas nisu tocni sto se dimenzija i boja tice, no meni djeluju ok. Imas decale za 103-ojku, zubonju i kockicu. Za sve ostale informcacije, obrati se clanu Exluppis-u.
Druga varijanta - obrati se clanu ZacP-u, kazu ljudi da su njegovi decali vrh ponude, nema boljih, no osobno ih nemam, pa nemogu nista reci o tome, iako planiram nabaviti....
Da, ljudi (vi gorespomenuti), valjda se ne ljutite sto vas spominjem, da covjek zna kome da se obrati......  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DarioMiG
|
Upisano: Uto Stu 11, 2008 12:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala Reaper.Onda cu se za decale javiti ZacP-u,a za Zvezdu cu jos sacekat, mozda ima netko blizu LOM-a da pogleda,jer zivim u VG,a nemam puno vremena,skola,ucenje,pa da znam unaprijed ako je ima odma sutra ujutro idem po nju.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Stu 11, 2008 12:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da sam nedavno vidio da imaju Bis u LOM-u u Frankopanskoj. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DarioMiG
|
Upisano: Uto Stu 11, 2008 12:23 pm Naslov poruke: |
|
|
OK.Onda hvala,idem sutra ujutro po nju,pa javim.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Stu 11, 2008 1:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako nema u Frankopanskoj, prošeći malo do Radićeve, i tamo ih je bilo prošli tjedan. Za decale svakako kontaktiraj ŽacP-a. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DarioMiG
|
Upisano: Sri Stu 12, 2008 8:13 am Naslov poruke: |
|
|
Zvao sam jučer u frankopansku,i ima,pa cu vjerojatno kroz ovaj tjedan ici po zvezdu.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Sri Stu 12, 2008 11:21 am Naslov poruke: |
|
|
Bio sam u LOM-u u Radićevoj u subotu i imaju ga, pa požuri... _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DarioMiG
|
Upisano: Sri Stu 12, 2008 10:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Ima o oba Lom-a.Idem u petak,sad sam zatrpan skolom...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DarioMiG
|
Upisano: Pon Stu 17, 2008 1:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo mali update.Danas idem po maketu.Radit ću naseg MiG-21BisD ''122'',nova maskirna shema(nakon remonta u Rumunjskoj).Korsititi cu dekale za MiG-21UM(stara maskirna shema) jer se mogu koristiti na novim shemama a oznake su jednake,samo ću se za brojeve morati nekako snaći.
Evo slikica aviona kojeg cu raditi.

Klik na sliku za vecu rezoluciju.E da i ako ima jos netko slike 122-ojke neka posta ovdje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|