Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5386 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Stu 08, 2008 10:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Raste broj ovih mališana iz 1w.w. na forumu ,izgleda da bum se ija moral baciti u te vode da vidim kaj je tu tak interesantnoga  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Josip
 | | Član od: 25 Tra 2008 | | Poruke: 632 | | Mjesto: Ljubljana |
|
Upisano: Ned Stu 09, 2008 8:59 am Naslov poruke: |
|
|
Zbilja krasota  _________________ Live & let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomy1999
 | | Član od: 02 Lis 2008 | | Poruke: 28 | | Mjesto: PODTUREN |
|
Upisano: Ned Stu 09, 2008 7:21 pm Naslov poruke: |
|
|
majstor ostaje majstor _________________ Ništa nije toliko savršeno da ne bi moglo biti savršenije |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Stu 10, 2008 10:51 am Naslov poruke: |
|
|
Pohvale za maketu. Mogu primjetiti samo par sitnijih nevolja sa dekalima sa lijeve strane trupa (a ja zbilja svašta prigovaram...). ja sam veliki obožavatelj aviona 1.sv.rata i jako volim vidjeti makete dvokrilaca koje su kvalitetno napravljene. Ovo me inspirira da se pridružim ekip sedamdesetdvojkaša u pauzi između četrdesetosmica. Ako misliš radit Albatros Oeffag, onda od Rodena postoje jako dobre maketice u 1/72 (osobno sam ih kupio tri-svaka prikauje drugu seriju). Uz Partov set za Albatros D.III mogu biti vrhunske.. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dr. vlado
| | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1411 | |
|
Upisano: Pon Stu 10, 2008 11:16 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Ako misliš radit Albatros Oeffag, onda od Rodena postoje jako dobre maketice u 1/72 (osobno sam ih kupio tri-svaka prikauje drugu seriju). Uz Partov set za Albatros D.III mogu biti vrhunske.. |
Rodenove su stvarno odlicne, isto sam uradio jednu, druga me ceka. U kutiji su zapravo dijelovi za sve tri serije, cak i za D.V, razlika je samo u naljepnicama i semama bojenja
Cak i Rodenov Albatros W.4 ima djelomicno iste spruove... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Pon Stu 10, 2008 12:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nakon 20 godina, a ovako dobro napravljena maketa? Svaka čast! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|