Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Wehrmacht
| | Član od: 09 Stu 2008 | | Poruke: 41 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Stu 09, 2008 8:26 pm Naslov poruke: Moja prva diorama |
|
|
Evo,gledajući malo vase diorame odlučio sam napravit svoju prvu dioramu.Ne bi radio nista specijalno,a radio bi po ovoj slici
http://www.alpha.hanich.hr/slika.asp?code=MA35027
Dakle mjerilo bi bilo 1:35 i ubacio bih koji grm ali ne znam kako da napravim podlogu,pa ako moze objasnjenje 
Wehrmacht: poruka promijenjena dana: Ned Stu 09, 2008 8:34 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ares212
| | Član od: 08 Lip 2008 | | Poruke: 378 | |
|
Upisano: Ned Stu 09, 2008 8:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav
Možda bi ovaj topic trebao ići u radionicu a također bi bilo lijepo da se predstaviš |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wehrmacht
|
Upisano: Ned Stu 09, 2008 8:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| Evo zivim u rijeci, maketarstvom se poceo bavit od oko prije 2 godine tako da nisam neki profic.Uglavnom slazem vozila iz ww2 i ako vas jos sta zanima pitajte. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Stu 09, 2008 9:56 pm Naslov poruke: |
|
|
pretpostavljam da bi ti nick trebao bit naziv za njemacke oruzane snage u WWII...onda se pise wehrmacht....promjeni si to ak se moze, ak ti je bitno  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| F-18
 | | Član od: 06 Stu 2008 | | Poruke: 1 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Stu 09, 2008 10:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Imaš jako lijepih grmova za diorame kod dečki iz Baliste. Pogledaj na njihovoj web stranici. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wehrmacht
|
Upisano: Pon Stu 10, 2008 3:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| Da zeznuo sam se pri imenu zaboravio napisat h,a osim grmova je moze tko objasnit kako da napravim podlogu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Stu 10, 2008 4:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Wermacht Napisao/la: | | Da zeznuo sam se pri imenu zaboravio napisat h,a osim grmova je moze tko objasnit kako da napravim podlogu | Pregledaj malo već postojeće teme u kojima se objašnjava izrada pojedinih elemenata diorama ili podloga. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wehrmacht
|
Upisano: Pon Stu 10, 2008 6:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo sad sam gledo i zaključio da je najbolje pomijesat drvofix i boju koju zelim da bude podloga i po tome static grass  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|