Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 4:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Ferari skoro pa je gotov fale još decali i neki dijelovi unutrašnjosti i za par dana je gotov.Evo fotkice ,nešto sam skrečo na njemu ali ne puno tek toliko da ispravim Revell.
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 7:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo da se i ja priključim komentarima...još jedan Mario express
Lijep je, sviđa mi se sve samo su mi pre jako paneli naglašeni tom crnom, probaj malo to ublažiti. _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 8:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma ti paneli na fotkama tak izgledaju ,uživo je to bolje slabije se vide,takav mi je fotić i tak slika.Drago mi je da ti se sviđa express . _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 8:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Ništa onda ćeš morati do kluba donijeti na inspekciju i controling ... _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 8:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo vidi ovu fotku.A cotroling?Ipak je to maketa za probu i praksu onak ko iz topa.
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 8:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Slazem se sa sturmom da su paneli mozda malo pretamni, cak i na ovoj slici iznad, ali ok...za brzinsku maketu, Modena je odlicna  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 8:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Kažem lijep je Ferrari ali ga moraš u klub donijeti, volio bih ga vidjeti u živo. Ma kakva proba i praksa Mario ti već znaš kako složiti auto, treba ti svaka iduća biti sve bolja i bolja. Znam da to možeš...  _________________ ŠTO JE SLOBODA?
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 8:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| sturm Napisao/la: | Kažem lijep je Ferrari ali ga moraš u klub donijeti, volio bih ga vidjeti u živo. Ma kakva proba i praksa Mario ti već znaš kako složiti auto, treba ti svaka iduća biti sve bolja i bolja. Znam da to možeš...  |
Prakse nikad dosta uvjek nešto novo naučiš koliko god to puta isto radio,jel sam u pravu? a ova Revell maketa i nije baš neko sunce treba se sa njom dosta pozabaviti da bi bar bilo dobro ako ne već odlično .
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 9:00 pm Naslov poruke: |
|
|
A ovu zadnju sliku si odlucio postati josh jednom, samo uvecanu, da bolje vidimo koliko su zapravo crni ti paneli, jel'???  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Power
Inace mario odlicno izgleda... jedino bi ja mozda prednja svjetla u mat crno, al posto je crveno bijela komba, nema veze  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 9:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: | A ovu zadnju sliku si odlucio postati josh jednom, samo uvecanu, da bolje vidimo koliko su zapravo crni ti paneli, jel'???  |
A čuj htio a mislio sam da se neće toliko istaknuti kad uvećam ali shit opet isto,nemoj se ljutiti jer ćeš dobit ko i Tiger Ace . _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lis 20, 2008 11:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| Super Feca ide ka kraju al moras ovo malo stanjit....predebelo je...pomisaj crnu i crvenu pa ih iscrtaj ponovo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Uto Lis 21, 2008 3:44 am Naslov poruke: |
|
|
I opet će ispasti isto jer su paneli užasno veliki tako da sumnjam da ću išta dirati neka ostane tako . _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
|
Upisano: Uto Lis 21, 2008 11:03 am Naslov poruke: |
|
|
| TIGER ACE Napisao/la: | Power
Inace mario odlicno izgleda... jedino bi ja mozda prednja svjetla u mat crno, al posto je crveno bijela komba, nema veze  |
....opa Tiger-u se sviđa Mario ... vidiš Mario ako maketa nije dobra barem ti dobro izgledaš .(šala mala)
Daj Mario probaj malo smanjiti panele, možda i naučiš nešto novo uz put.
 _________________ ŠTO JE SLOBODA?
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lis 21, 2008 11:18 am Naslov poruke: |
|
|
A... gramatika mi je "jaca" strana pa sam proguto koji zarez... hehe _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|