Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

BMW 320 night racer

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
nikola

Član od: 02 Velj 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 1:41 am    Naslov poruke: BMW 320 night racer Citiraj ovaj komentar

ovu sam maketu kupio davnih dana poceo farbat i stao, body je bio pofarban u narandjasto ali mi se to nije svidjalo pa sam ga pofarbao u mat crnu. posto ja bas i ne volim slagati trkalice odlucio sam ga malo modificirati za cestovne utrke. vidite i sami

neke sam kablove posmirglao pa cu staviti zice( sutra ce bit i fotki zica )

auspuh sam zamjenio sa metalnim

engine

test fit

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 1:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Brutalna je bembura Twisted Evil
To je ista ona koju je low slozio davnih dana jelda?
Drago mi je da si odustao od trkace varijante...dobro joj stoji taj street "ghost rider" look Cool

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 2:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

svidaju mi se auti koji imaju mat boju, pogotovo crnu, onak, stvarno brutalno izgledaju, jos ovaj prednji branik..isoooo izgleda ko vlak Headbanger
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Nikolica
Gost
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 1:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne svidja mi se ovo...cini mi se da uopce nisi pobrusija karoseriju prije nego si je boja,i na ovo definitivno nije isa primer....rub poklopca motora bar ovaj livi je ajme majko,onda dio gdje ti dolaze prednja svitla....nije moguce da nisi vidija ostatke odlijeva,na zadnjem livom blatobranu imas crtu koju moras pobrusit jer se nesmi vidit...bez uvrede,al nije ovo dobro na zalost.
Natrag na vrh
Stefan

Član od: 21 Pro 2007
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 1:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Isti Yugo!Samo bez ovih dodataka sa strane!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 2:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kako je ruzan taj auto uf! Mislim na auto kao auto Smile
bit ce obar u mat crnoj. Smile

Član od: 05 Pro 2007
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 7:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

moram se sloziti s nikolicom, dosta ti je ostalo tragova odljeva i na kariseriji i na masini. Al svidja mi se kombinacija boja karoserija-felge.

2 Tiger: dat cu ti sansu da povuces izjavu o izgledu beemera, u suprotnom bacam kletvu na decale koje ces stavljati na mukija Wink Very Happy
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 8:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
moram se sloziti s nikolicom, dosta ti je ostalo tragova odljeva i na kariseriji i na masini. Al svidja mi se kombinacija boja karoserija-felge.

2 Tiger: dat cu ti sansu da povuces izjavu o izgledu beemera, u suprotnom bacam kletvu na decale koje ces stavljati na mukija Wink Very Happy

A sta je tu je meni je auto ogavan bas zbog ovog prevelikog bodykita, a inace obozavam bembure! Very Happy Very Happy
Haha a jbg, ukakio sam nekolko decala tak da nije potrebna kletva! Laughing

PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 8:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo ovako. to nikolica: ovaj auto je sklopljen do ove faze u jedan dan,nema ni primer nit je brusen, ovo je vikend projekt u pauzi dok ne slazem cadya. pa nemora svaka maketa biti natjecateljska maketa.
toliko od mene za sada..hvala na pohvalama i komentarima.

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 8:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A jeste napali Nikolu Rolling Eyes
Em mu ne valja pos'o, em mu ruzan auto...najbolje da odustane i sve baci u smece Laughing
Ozbiljno, chini mi se da je svima jasno da je ova maketa poprilicni kramp i da se Nikola ne trudi previse oko njene obrade, ali meni se svidja to shto gleda na nju...kako bih rekao...izan konvencionalnih okvira...shto hocu reci je, ima svoju, drugaciju viziju ovog auta i sigurno ce mu maketa biti originalna u usporedbi s milijun drugih, potpuno jednakih, narandjastih Jegermajster Bembura Wink
Gost
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 9:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nebitno za koliko je sklopljen,ja san reka sta nevalja i sta bi triba popravit...i sta je evidentno da nevalja...nista zlonamjerno,samo greske koje su uocljive i u namjeri da ih popravis da ti maketa u konacnici bolje izgleda.Ok radis je ka vikend projekt pa nisi brusija i stavija primer,al nemos mi rec da ces ostaviti odlijeve i crte po karoseriji zato sta je vikend projekt...ako je vikend projekt zasto si se onda potrudija oko zamjene auspuha i brusenja odlivenih zica da bi ih zamjenija pravim?

Opet kazen nista zlonamjerno,al ne kuzin logiku da se oko nekih detalja potrudis...a neke totalno zajebes...kao vikend projekt je pa cu ja to spizdit na brzinu....lipo brus papir u ruke pobrusi ovo,pukni primer i napravi bembaru kako bog zapovjeda!!! Wink

I je tocno je da netribaju sve makete bit natjecateljske,ja svoju niti jednu nisan radija s namjerom da bi je nosija na natjecanje ili da bi bila natjecateljska,al se oko svake trudin da ispadne realna,a koliko u tome uspjevan nije moje da sudin,meni je svaka draga i u svaku je ulozeno jednako puno truda.

I jos jedna stvar....po mome misljenju nema natjecateljske ili ne natjecateljske makete...imas dobro slozenu maketu i lose slozenu maketui i to je to...ali ovo je vec tema za neki drugi dio foruma pa molim da se sad ne zakacimo na ovo ovdje i odemo u off Wink
Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 9:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da... bolje nemojte ici u off......

PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 10:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bla bla bla Bla bla bla Amen

Član od: 05 Pro 2007
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 10:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jedno pitanje, ima li ova mrcina uopce firewall? Na slikama je rupa a ne znam dali tu jos sta dolazi Question
Nikolica
Gost
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2008 10:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A covik moj,ako su tebi dobronamjerne kritike i ukazivanje na greske koje lose izgledaju a koje se daju popravit " Bla bla bla Bla bla bla " onda sorry stvarno.....maketa ti stvarno odlicno izgleda ovakva kakava je nemoj nista dirat na njoj samo deri sve je to super Wink
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma