Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
 | | Član od: 25 Ožu 2008 | | Poruke: 422 | |
|
Upisano: Uto Lis 07, 2008 9:09 am Naslov poruke: |
|
|
Prvi put cujem da Proxxon radi kompresore i zracne kistove!
Kompresor izgleda OK, pretpostavljam da je kvalitetan (Proxxon valjda pazi sto prodaje pod svojim imenom), ali AB je zbilja pocetnicki, to je single action s vanjskim mijesanjem, nece ti biti prikladan ni za sto osim za jednobojne sheme na vecim maketama.
P.S. Upravo vidim da mu je razina buke 70 dB, bjezi od tog, ukucani i susjedi ce te rascetvoriti!
Ima jeftinijih i boljih rjesenja, npr onaj komplet iz Bauhausa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Uto Lis 07, 2008 9:38 am Naslov poruke: |
|
|
Ne znam za Proxxonov, ali ja sam svojevremeno kupio isti ovakav tip airbrusha i nikad nije uspio ispljunut ni kap boje kroz diznu, ma što mu ja radio. Bačenih 200 kuna! _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Uto Lis 07, 2008 10:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja imam 8 litarski profesionalni kompresor od Proxxona kupljen prije 15 godina i još danas mi radi kao sat. Tada sam za njega dao 700 njemačkih maraka. _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| HrvojeKL
| | Član od: 26 Svi 2006 | | Poruke: 26 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 08, 2008 12:36 am Naslov poruke: |
|
|
Mislim da je to preskupo obzirom šta dobiješ. U Zagrebu u Bauhausu nedavno se mogao dobiti set sa sličnim kompresorom i boljim airbrushom za manje od 100 eura.
Hrvoje |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hemza
 | | Član od: 06 Ožu 2008 | | Poruke: 208 | |
|
Upisano: Sri Lis 08, 2008 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poxxon je vrhunska marka ali ovaj set nije za maketarsvo pogotovo ako radiš male makete.Mlaz boje koji ispusti taj AB pokriva ti doslovo cijelu maketu(govorim ti iz iskustva jer imam takav sličan). |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|