Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Badger noviteti - Model 155, 2155, 360, OMNI MATRIX i SOTAR!

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Žach
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 15, 2006 1:24 am    Naslov poruke: Badger noviteti - Model 155, 2155, 360, OMNI MATRIX i SOTAR! Citiraj ovaj komentar

Za sve one koji namjeravaju uskoro krenuti u nabavku kvalitetnog airbrusha evo dobre vijesti.

Uskoro, u idućih par dana, će asortiman airbrusheva u ALPHA shopu biti još veći, jer uz do sada već poznate modele VEGA i OMNI dolaze i slijedeće pojačanje asortimana:

BADGER Model 155 bottom feed/double action

BADGER Model 360 bottom feed & gravity feed/double action
Ovaj airbrush ima rotirajuću glavu tako da se može koristiti i kao bottom feed i kao gravity feed!

BADGER Model 3155 bottom feed/double action

OMNI MATRIX - bottom feed & gravity feed/double action
Ovaj airbrush ima rotirajuću glavu tako da se može koristiti i kao bottom feed i kao gravity feed!

BADGER SOTAR 2020 - bottom feed/double action
Vrhunski profesionalni airbrush sposoban da iscrtava najtanju liniju koju ijedan airbrush može iscrtati!

Cijene će biti istaknute u toku ovog tjedna, po prispjeću pošiljke.
Nadam se da će ova kratka ali dobra vijest razveseliti mnoge. Very Happy
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 15, 2006 8:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Oho, Sotar u ponudi, e to je pila. Ovi rotirajuci su super stvar, jako prakticno.
Natrag na vrh
igor1221
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 15, 2006 10:07 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

izvin'te na OT.... kolega mi kaze da koristi badger 200.....nesto sitno sam nasao na netu o njemu, ali vidim da ga u ponudi alphe nema..... pa ako znate nesto vise o njemu.....
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 15, 2006 10:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

igor1221 Napisao/la:
izvin'te na OT.... kolega mi kaze da koristi badger 200.....nesto sitno sam nasao na netu o njemu, ali vidim da ga u ponudi alphe nema..... pa ako znate nesto vise o njemu.....

stari model, postoji i gravity i bottom, single action, nema se sta reci, solidan prosjecan airbrush. Klasa vege 600 otprilike, sa malo finijom diznom i iglom.
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Sri Velj 15, 2006 1:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

igor1221 Napisao/la:

To je stariji model... Kada sam ga ja kupovao prije 10-ak godina, bila je najžešća pila... Sada je zastario, ali je svakako upotrebljiv, više se ne proizvodi.

Inače je bottom feed single action... Nije kao ove nove pile, no da se s njime sve napraviti. Imao sam ga do nedavno i sve to vrijeme radio bez ikavih problema...
Žach
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 15, 2006 11:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

0viking0 Napisao/la:
igor1221 Napisao/la:

To je stariji model... Kada sam ga ja kupovao prije 10-ak godina, bila je najžešća pila... Sada je zastario, ali je svakako upotrebljiv, više se ne proizvodi.

Badger 200 se još uvijek proizvodi, to je single action airbrush, i Badger ga proizvodi u četiri varijante:

Model 200-20 bottom feed
Model 200 NH bottom feed
Model 200 G gravity feed
Model 200 SG gravity feed
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Čet Velj 16, 2006 12:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Confused
KatarII

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: ZGB
PorukaUpisano: Čet Velj 16, 2006 8:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidim da na stranici jos nisu stavljeni neki modeli... Znaci li to da su unaprijed rasprodani?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Žach
Gost
PorukaUpisano: Čet Velj 16, 2006 8:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

KatarII Napisao/la:
Vidim da na stranici jos nisu stavljeni neki modeli... Znaci li to da su unaprijed rasprodani?

Ne, nisu neki modeli unaprijed rasprodani. Trenutno se čeka carinjenje pošiljke, a zatim je na redu završna kalkulacija cijena i stavljanje svih novih modela airbrusheva u on-line prodaju.

Naravno, zainteresirani mogu poslati upit i rezervaciju na PM.
Natrag na vrh
Zli Veverko
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 18, 2006 9:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Žach Napisao/la:

Ja sam zainteresiran za Sotar, kolika bi mu otprilike bila cijena Question
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 19, 2006 1:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zli Veverko Napisao/la:
Žach Napisao/la:

Ja sam zainteresiran za Sotar, kolika bi mu otprilike bila cijena Question

Malo strpljenja, za par dana će biti istaknute cijene na ALPHA stranici.
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 1:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto, svi su modeli BADGER airbrusheva stavljeni u ALPHA ponudu, samo SOTAR 2020 još čeka par fotki, pa će i on biti uvršten. Evo jedne fotke, od nekoliko koje će biti objavljene za njegovu ilustraciju na ALPHA shopu.

SOTAR 2020 set sadrži airbrush SOTAR 2020, rezervnu Fine iglu i Fine Spray Regulator, ključić i odvijać za izmjenu dijelova, gumeni nastavak za trigger i gumeni oslonac za prst, čijim se instaliranjem postiže veća udobnost pri dugotrajnijem korištenju.

Žach: poruka promijenjena dana: Pon Velj 27, 2006 2:19 am; prepravljeno ukupno 2 puta
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 1:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Žach Napisao/la:

SOTAR 2020 set sadrži airbrush SOTAR 2020, rezervnu Fine iglu i Fine diznu, ključić i odvijać za izmjenu dijelova, gumeni nastavak za trigger i gumeni oslonac za prst, čijim se instaliranjem postiže veća udobnost pri dugotrajnijem korištenju.

Moze samo jedno pitanje.
Kada sam ja kupovao nije bilo dizne, samo spray regulator sa rogovima ( za zastitu igle koja viri van) kojeg nisi naveo u sadrzaju seta, rezervna dizna me kostala 40 Eura.
Koliko znam postoji sam taj jedan set, ali ako se u tvojem nalazi dizna onda je to super.
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 2:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mskukan Napisao/la:
Kada sam ja kupovao nije bilo dizne, samo spray regulator sa rogovima ( za zastitu igle koja viri van) kojeg nisi naveo u sadrzaju seta, rezervna dizna me kostala 40 Eura.
Koliko znam postoji sam taj jedan set, ali ako se u tvojem nalazi dizna onda je to super.

Hvala na svraćanju pozornosti, u brzini, i pišući u ove sitne noćne sate učinjen je lapsus, dakle SOTAR 2020 set sadrži uz ostalo i dopunski Fine Spray Rergulator sa bočnim štitnicima igle, ali rezervnu Fine diznu treba dodatno kupiti. U ALPHA ponudi će biti i ta rezervna Fine dizna za SOTAR 2020 kao zaseban artikl, i cijena će joj biti niža od cijene koju si ti platio.

Budući da me mnogi pitaju o materijalima koji su korišteni pri izradi SOTAR 2020 airbrusha, napominjem da je SOTAR 2020 u potpunosti metalne konstrukcije, a "black look" je postignut kemijskom obradom a ne bojanjem, tako da je taj crni finish vrlo trajan i otporan na habanje.

SOTAR 2020 ima mogućnost podešavanja zadane širine mlaza, tj. može se podesiti krajnja pozicija igle pomoću graničnika, vijka sa mikrometarskom kalibracijskom skalom, koji se nalazi na kraju drške airbrusha. Na taj način se ogranići hod igle unazad, čime se postiže da svaki puta mlaz bude iste željene širine.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma