Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pet Ruj 05, 2008 10:51 am Naslov poruke: |
|
|
Naravno da se moze, boje su (kao boje) odlicne, ono sto ih sprijecava da se koriste kao zamjena za maketarske je dosta slab izbor nijansi, koje bas ne odgovaraju ni jednom maketarskom standardu.....
Jako su guste, razrijedis ih ili obicnom vodom ili voda+alkohol, mozes ih spricati airbrushem, nanositi kistom bez ikakvih problema. Brzo se suse, ne gule se i ne skidaju.
Imas ih u decormat i decorlack varijanti (mat i gloss), gloss su malo zeznutije za spricanje jer ih moras jako razrijediti, pa je potrebno vise slojeva da sve jednolicno pokrijes..... Takodjer, imaju i gloss i mat lak, gloss sam probao, nije los, jako slican MM akrilnom laku.....
Sve u svemu, za neke genericke boje su jako iskoristive, ponesto od nijansi bi se naslo i da odgovara nekom od standarda, jedino sto mene smeta je (barem kod mene u art shopu) dosta visoka cijena, mala bocica je nekih 18kn...... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mislav
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 425 | |
|
Upisano: Pet Ruj 05, 2008 2:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam probao neko vrijeme koristiti njihove lakove - matt i gloss. Lijepo su se dali spricati brushem, i brzo su se susili. Jedino negativno je bilo sto na njih nisam mogao stavljati nikakav wash jer ih je i najblazi uljni razrjedjivac otapao. _________________ Mislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2008 11:34 am Naslov poruke: |
|
|
| E super! Puno vam hvala obojici! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|