Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Izraelski Hummer
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Pon Kol 11, 2008 8:24 pm    Naslov poruke: Izraelski Hummer Citiraj ovaj komentar

Dakle gdje da krenem uopće,dakle moj stari hummer,ova verzija:

Maketa stara jedno 8-9god.ziher,jedino što je bilo ostalo od njega je bilo šasija i donji dio,ništa više,ni vrata,ni unutrašnjost,ma ono ništa gol kontao poskidati šta ima od djelova i baciti ga pa mi palo na pamet da se igram malo po mom običaju,skinio boju,i reko ajde.A šta napraviti od njega i onda mi padne na pamet da napravim "Siyur" ili ti Recon Hummer izraelski,malo gledao,kombinirao i onda rekoh,ma ko ga šiša,i počeo raditi po svome,držeći se izraelske reference,ali samo malo.
Nabavio vrata za njega,prednja maska dobila oklopnu zaštitu za hladnjak,sjedala,malo unutrašnjosti,na vrata stavio mrežu,a cijela unutrašnjost je dobila roll bar kao kod relly autato sam pravio od onih ostataka plastike izgubio živaca na tome ajme,,i sad to sve skompletirao,i rekoh ajmo oružije neko nabaciti,kontam 12,7 klasika,onda rekoh ma koji 12,7,i stvavim mu bushmastera,vidim ima mjesta još,ajmo i MK 19,ima još mjesta,ajmo i TOW,sa(ljeve strane pokriven navlakom),unutra napravio spremnik za tow rakete,pa onda oprema,uzeo papirnate maramice i pravi,vreće za spavanje,koje kakve gluposti navlake,bla,bla..,uglavnom ovo je čista moja fikcija jedne reparirane makete,uvjek sam htjeo imati hummer koji izgleda kao ciganske čerge,hehe.

dekybomber: poruka promijenjena dana: Pon Kol 11, 2008 11:41 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Essex
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 11, 2008 9:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dekybomber Napisao/la:
i sad to sve skompletirao,i rekoh ajmo oružije neko nabaciti,kontam 12,7 klasika,onda rekoh ma koji 12,7,i stvavim mu bushmastera,vidim ima mjesta još,ajmo i MK 19,ima još mjesta,ajmo i TOW,sa(ljeve strane pokriven navlakom),unutra napravio spremnik za tow rakete,pa onda oprema,uzeo papirnate maramice i pravi,vreće za spavanje,koje kakve gluposti navlake,bla,bla..

Laughing Laughing

As si i gotovo! Vidim da se nisi opsjednut brojem zakovica i milimetrima Very Happy
Čestitke na svemu ovome, meni se jako sviđa
Natrag na vrh
Stefan

Član od: 21 Pro 2007
PorukaUpisano: Pon Kol 11, 2008 10:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ti rece da si od maramica radio ove silne cirade.Kako?
Natrag na vrh
Tasma

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Prigorje
PorukaUpisano: Pon Kol 11, 2008 10:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

možda je fikcija, ali je opaka fikcija Twisted Evil , sviđa mi se da bih poželio jednog takvog pravog Twisted Evil
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 11, 2008 11:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super je, stvarno je super!
Jako mi se sviđa!
Natrag na vrh
Goran

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Jastrebarsko
PorukaUpisano: Pon Kol 11, 2008 11:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Wow! Podvozje je mrak. Kao i cijela maketa. Odlično pogođen weathering, da je više ne bi valjalo. Jedino bi ja zericu vrata doveo u jednaku nijansu kao i ostatak vozila.

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 1:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sviđa mi se full!! Stvarno profesionalno odrađen posao! Very Happy

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 7:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ludnica.A oprema je izrađena i obrađena vrhunski.Rijetko vidim ova dobro odrađene navlake,vreće i općenito opremu od tkanine. Very Happy Very Happy
Povratak u velikom stilu!
Natrag na vrh
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 9:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Maketa je odlična! Sve 5. Jedino šta bode u oći je redenik na stražnjem mitraljezu u neprirodnom položaju.
Natrag na vrh
Josip

Član od: 25 Tra 2008
Mjesto: Ljubljana
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 9:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Donja strana, municija za mitraljez...odlična maketa Exclamation

Josip
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 9:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super je ali bi ja ipak skinio koju navlaku, daj da vidimo vozilo bolje. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 9:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Citat:
Ti rece da si od maramica radio ove silne cirade.Kako?

e vidi to ti je full lako,a izgledaju 10 puta bolje nego one plastične,uzmeš maramicu papirnatu,navlažiš ju,paziš da se ne raspadne,onda ju ocjediš lagano,izmjeriš koliko ti treba za neki određeni dio vozila,toliko i odrežeš,srolaš to,staviš na taj dio vozila gdje to ide i zavežeš sa žicom da dobije oblik željeni,nakon toga to sve premažeš sa jako razrijeđenim drvofixom,i kad se osuši,ostane ti taj oblik,a onda klasika,bojanje,watering i to..

Što se tiče redinka za top stražnji,tu sam se i ja patio i probao ga iskreniti max pa mi je puklo,pa sam odustao,a što se tiče opreme,nema skidanja ciganske čerge ostaju,šteta što ga nisam slikao u postupku izrade,iako kad nema opreme vozilo izgleda opako sa tim roll barom i drugom maskom ko nešto iz mad maxa,ali ako mislite da neći unakazatiti još jedan hummer slično kao ovaj,razmislite ponovo,hehe sad sam dobio inspiraciju.
Dario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 1:05 pm    Naslov poruke: Re: Izraelski Hummer Citiraj ovaj komentar

dekybomber Napisao/la:

i rekoh ajmo oružije neko nabaciti,kontam 12,7 klasika,onda rekoh ma koji 12,7,i stvavim mu bushmastera,vidim ima mjesta još,ajmo i MK 19,ima još mjesta,ajmo i TOW,sa(ljeve strane pokriven navlakom),unutra napravio spremnik za tow rakete,pa onda oprema,uzeo papirnate maramice i pravi,vreće za spavanje,koje kakve gluposti navlake,bla,bla..,uglavnom ovo je čista moja fikcija jedne reparirane makete,uvjek sam htjeo imati hummer koji izgleda kao ciganske čerge,hehe.

Moj čovjek... Very Happy
Svaka čast, jest da se Humvee ni ne vidi od opreme, al takvi su i najljepši... Very Happy

http://mkgrunf.com/
Natrag na vrh
Minesweeper

Član od: 21 Sij 2007
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 2:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odličan Very Happy
Natrag na vrh
vedro
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 5:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Puno lipo za vidit Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma