Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Kol 11, 2008 8:24 pm Naslov poruke: Izraelski Hummer |
|
|
Dakle gdje da krenem uopće,dakle moj stari hummer,ova verzija:
Maketa stara jedno 8-9god.ziher,jedino što je bilo ostalo od njega je bilo šasija i donji dio,ništa više,ni vrata,ni unutrašnjost,ma ono ništa gol kontao poskidati šta ima od djelova i baciti ga pa mi palo na pamet da se igram malo po mom običaju,skinio boju,i reko ajde.A šta napraviti od njega i onda mi padne na pamet da napravim "Siyur" ili ti Recon Hummer izraelski,malo gledao,kombinirao i onda rekoh,ma ko ga šiša,i počeo raditi po svome,držeći se izraelske reference,ali samo malo.
Nabavio vrata za njega,prednja maska dobila oklopnu zaštitu za hladnjak,sjedala,malo unutrašnjosti,na vrata stavio mrežu,a cijela unutrašnjost je dobila roll bar kao kod relly autato sam pravio od onih ostataka plastike izgubio živaca na tome ajme,,i sad to sve skompletirao,i rekoh ajmo oružije neko nabaciti,kontam 12,7 klasika,onda rekoh ma koji 12,7,i stvavim mu bushmastera,vidim ima mjesta još,ajmo i MK 19,ima još mjesta,ajmo i TOW,sa(ljeve strane pokriven navlakom),unutra napravio spremnik za tow rakete,pa onda oprema,uzeo papirnate maramice i pravi,vreće za spavanje,koje kakve gluposti navlake,bla,bla..,uglavnom ovo je čista moja fikcija jedne reparirane makete,uvjek sam htjeo imati hummer koji izgleda kao ciganske čerge,hehe.
 _________________ http://i208.photobucket.com/albums/bb46/dekybomber/l.png
dekybomber: poruka promijenjena dana: Pon Kol 11, 2008 11:41 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Kol 11, 2008 9:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| dekybomber Napisao/la: | | i sad to sve skompletirao,i rekoh ajmo oružije neko nabaciti,kontam 12,7 klasika,onda rekoh ma koji 12,7,i stvavim mu bushmastera,vidim ima mjesta još,ajmo i MK 19,ima još mjesta,ajmo i TOW,sa(ljeve strane pokriven navlakom),unutra napravio spremnik za tow rakete,pa onda oprema,uzeo papirnate maramice i pravi,vreće za spavanje,koje kakve gluposti navlake,bla,bla.. |
As si i gotovo! Vidim da se nisi opsjednut brojem zakovica i milimetrima
Čestitke na svemu ovome, meni se jako sviđa |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Pon Kol 11, 2008 10:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ti rece da si od maramica radio ove silne cirade.Kako? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Pon Kol 11, 2008 10:23 pm Naslov poruke: |
|
|
možda je fikcija, ali je opaka fikcija , sviđa mi se da bih poželio jednog takvog pravog  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Kol 11, 2008 11:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Super je, stvarno je super!
Jako mi se sviđa! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Pon Kol 11, 2008 11:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Wow! Podvozje je mrak. Kao i cijela maketa. Odlično pogođen weathering, da je više ne bi valjalo. Jedino bi ja zericu vrata doveo u jednaku nijansu kao i ostatak vozila. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 1:20 am Naslov poruke: |
|
|
Sviđa mi se full!! Stvarno profesionalno odrađen posao!  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 7:42 am Naslov poruke: |
|
|
Ludnica.A oprema je izrađena i obrađena vrhunski.Rijetko vidim ova dobro odrađene navlake,vreće i općenito opremu od tkanine.
Povratak u velikom stilu! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 9:08 am Naslov poruke: |
|
|
| Maketa je odlična! Sve 5. Jedino šta bode u oći je redenik na stražnjem mitraljezu u neprirodnom položaju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Josip
 | | Član od: 25 Tra 2008 | | Poruke: 632 | | Mjesto: Ljubljana |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 9:21 am Naslov poruke: |
|
|
Donja strana, municija za mitraljez...odlična maketa
Josip _________________ Live & let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 9:37 am Naslov poruke: |
|
|
Super je ali bi ja ipak skinio koju navlaku, daj da vidimo vozilo bolje.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 9:59 am Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Ti rece da si od maramica radio ove silne cirade.Kako? |
e vidi to ti je full lako,a izgledaju 10 puta bolje nego one plastične,uzmeš maramicu papirnatu,navlažiš ju,paziš da se ne raspadne,onda ju ocjediš lagano,izmjeriš koliko ti treba za neki određeni dio vozila,toliko i odrežeš,srolaš to,staviš na taj dio vozila gdje to ide i zavežeš sa žicom da dobije oblik željeni,nakon toga to sve premažeš sa jako razrijeđenim drvofixom,i kad se osuši,ostane ti taj oblik,a onda klasika,bojanje,watering i to..
Što se tiče redinka za top stražnji,tu sam se i ja patio i probao ga iskreniti max pa mi je puklo,pa sam odustao,a što se tiče opreme,nema skidanja ciganske čerge ostaju,šteta što ga nisam slikao u postupku izrade,iako kad nema opreme vozilo izgleda opako sa tim roll barom i drugom maskom ko nešto iz mad maxa,ali ako mislite da neći unakazatiti još jedan hummer slično kao ovaj,razmislite ponovo,hehe sad sam dobio inspiraciju. _________________ http://i208.photobucket.com/albums/bb46/dekybomber/l.png |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 1:05 pm Naslov poruke: Re: Izraelski Hummer |
|
|
| dekybomber Napisao/la: |
i rekoh ajmo oružije neko nabaciti,kontam 12,7 klasika,onda rekoh ma koji 12,7,i stvavim mu bushmastera,vidim ima mjesta još,ajmo i MK 19,ima još mjesta,ajmo i TOW,sa(ljeve strane pokriven navlakom),unutra napravio spremnik za tow rakete,pa onda oprema,uzeo papirnate maramice i pravi,vreće za spavanje,koje kakve gluposti navlake,bla,bla..,uglavnom ovo je čista moja fikcija jedne reparirane makete,uvjek sam htjeo imati hummer koji izgleda kao ciganske čerge,hehe.
|
Moj čovjek...
Svaka čast, jest da se Humvee ni ne vidi od opreme, al takvi su i najljepši...  _________________ http://mkgrunf.blog.hr/
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | | Član od: 21 Sij 2007 | | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 2:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 5:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Puno lipo za vidit  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|