Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Čet Jul 10, 2008 10:32 pm Naslov poruke: Type 3 Ho-Ni III |
|
|
Ovo je samokretni top japanske carske armije.!1-35 razmera a proizvodjac je Finemolds.Odlicno ju je uradio.Gledajuci top kako je dobro uradjen,palo mi je na pamet da uradim unutrasnjost tenka samogradnjom.Jedini problem je sto ne znam kako izgleda unutrasnjost.Zato vas molim za pomoc.Ono sto znam jeste da posada kupole nema sedsita,vec samo vozac i suvozac.Znam da se na trupu tenka ispod kupole sa leve strane nalazi magacin za municiju.To je sve.Treba mi gde ide radio stanica,kako je izgledao deo kod vozaca i suvozaca.Imam za njih neka sedsta koja sam spremio i imam radio stanicu.Nemam magacin za municiju,kontrole za vozaca i slicno.
Pozdrav!
Stefan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Pet Jul 11, 2008 8:42 am Naslov poruke: |
|
|
| Dobrooo...Ako nemate od njega neke informacije,da li imate od bilo kakvog japanskog samokretnnog topa ili tenka...Ajde ljudi pls pomozie!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Pet Jul 11, 2008 9:10 am Naslov poruke: |
|
|
ja ti nisam nikad na ovom forumu vidio da neko slaze japanski tenk....ja ga nisam cak nit u kutiji vidio ....mislim da ne da ti ljudi ne zele pomoc neg ne mogu...mislim da si osuden na google  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Pet Jul 11, 2008 9:17 am Naslov poruke: |
|
|
Eeee moj Toraxe.Ja sam google izvrnuo i ne da nema japaski tenk,nema ni slovo j od toga.Gledao sam ovde kakav topic i bilo je nesto o CHI Ha,pa mislio mozda covek ima i o ovome.A sto se tice da niko nije slagao,he,to je istina,pa sam zato prvi.A i ljudi,jako mi se svidja ovo tenkce,pgotov sema farbanja!
Nego,ako vec onako ne mozete da mi pomognete,da li mozete da mi kazete da li je japanski vozac tenkova sedeo na desnoj,ili levoj strani tenka?Ja nesto mislim da desnoj...I jos nesto,koji mitraljez su japanci koristili,pls slika za njega ako neko ima.
Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Jul 11, 2008 9:51 am Naslov poruke: |
|
|
| Stefan Napisao/la: | Eeee moj Toraxe.Ja sam google izvrnuo i ne da nema japaski tenk,nema ni slovo j od toga.Gledao sam ovde kakav topic i bilo je nesto o CHI Ha,pa mislio mozda covek ima i o ovome.A sto se tice da niko nije slagao,he,to je istina,pa sam zato prvi.A i ljudi,jako mi se svidja ovo tenkce,pgotov sema farbanja!
Nego,ako vec onako ne mozete da mi pomognete,da li mozete da mi kazete da li je japanski vozac tenkova sedeo na desnoj,ili levoj strani tenka?Ja nesto mislim da desnoj...I jos nesto,koji mitraljez su japanci koristili,pls slika za njega ako neko ima.
Pozdrav! |
Pogrešno. Ima , ali nema fotografija unutrašnjosti. Ima cijelo brdo fotografija japanskih tenkova iz WWII, ali teško da ćeš naći ono što tražiš.
Kada tražiš na Google utipkaj Type 3 Ho-Ni pa onda klikni "traži". Još je
bolje ako utipkaš "Type 3 Ho-Ni" pa onda traži.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Pet Jul 11, 2008 10:06 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala Fon Stuck!Sad sam skinuo neku knjigu sa neta o HA GO,nije onaj sto meni treba ali ima dosta slika unutrasnjosti!provalo sam da ni jedan clan posade nije ima da sedne,vozac sedi sa desne strane,a sa leve je,kod tenkova mitraljezac a kod samokretnih topova onaj za radio stanicu.Skladiste za municiju je i sa desne i leve strane trupa tenka i ima prostora za samo 10 granata ukupno. Vozac ima dve rucke kojima upravlja tenkom a kontrolna tabla je jako mala,kako kada sklopite sake.
Izmedju vozaca i suvozaca je polukruzni prenkossnik kao i kod americkih tenkva,samo sto ovde UOPSTE nema detalja osim neke poluge ali to nije problem...
To je to sto sam saznao.Veliki pomak!Moze li neko da mi kaze kolike je velicine granate 75mm u 1/35? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Igor_A.
 | | Član od: 03 Tra 2008 | | Poruke: 307 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Pet Jul 11, 2008 12:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo lludi sad sam se vratio iz radionice.Napravio sma nesto unutrasnjosti samogradnjom.Namestio sam je prema onome sto sam znao,te i nema puno detalja.Zanimljivo je imati japanski tenk sa unutrasnjost!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|