Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 2:13 pm Naslov poruke: Crossroads. |
|
|
Pozdrav svima,
nije me bilo par dana jer sam pobrao virus koji mi nije dopuštao da otvorim stranicu foruma, pa sam izbrisao cijeli komp(da,da,nema druge)
i sada normalno sve radi...
Previše puta sam pisao da radim dioramu a nikada od toga niša nije bilo.
Mislio sam da je diorama jednostavna stvar za napraviti ako imaš ideju, ali, sada kada sam je odlučio napraviti nije nimalo jednostavno.
Odustao sam od onog gradića jer mi fali i ideje i materijala, pa sam se okrenuo nečem što mislim da mogu izvesti.
Inspiriran filmom "When trumpets fade" kojeg sam isto na brzinu skinuo jer ga nisam uspio pogledati na telki, odlučio sam posebnu pažnju posvetiti najvrijednijim i najhrabrijim ljudima na bojištu- Bolničarima!
Iako se film odvija u Hurtgenskoj šumi, granica Belgije i Njemačke, ja sam odlučio smjestiti svoju priču nedaleko od Bastognea. Lokacija je izmišljena ali vjerujem da će biti dostatna. Jedan od većih problema su fotke koje su mi potrebne za referencu ali ih nigdje ne mogu naći...guglao i guglao i ništa. Trebao bih par fotki Aid Stationa da imam iako sve već imam u glavi kako će izgledati. Tu di su tenkovi će biti aid station, okolo dolazi šuma itd itd.....uz cestu će biti poslagani poginuli vojnici prekriveni dekom il čim već, ovaj outpost neće bit tu, tu je reda radi. tu će bit vojnici koji jedu, jedinice na kratkom odmoru, na jednoj strani ceste će biti jedan vod kojeg moram napraviti.....
...pa za početak par slika.
Napomena, sve što se nalazi na slikama NIJE ideja, nego služi za ostavljanje tragova u blatu.
Toliko zasad, pozdrav.  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 3:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo je s obzirom na dimenzije i broj maketa/figura vrlo ambiciozan projekt. Samo naprijed.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 3:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | Ovo je s obzirom na dimenzije i broj maketa/figura vrlo ambiciozan projekt. Samo naprijed.  |
Hvala, ali figure su tu samo da ostave tragove hodanja:
Bit će ih znatno manje, ne premalo doduše.. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| flick
| | Član od: 24 Ruj 2007 | | Poruke: 559 | | Mjesto: mjesno |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 3:30 pm Naslov poruke: |
|
|
previse amera na jednoj diorami
salim se naravno... ako kazes da ce bit manje figura onda ok, ne volim kad su diorame prekrcane...
sretno s radom  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 4:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobra ideja...za pohvalu...
Nego sto ce ti mama reci kad vidi da si joj ukrao najdrazu posudu za mijesiti kolace  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 5:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Uglavnom, tebi se isto zahvaljujem jer kad sam vidio da si ti počeo raditi, rekoh, nema smisla više zabušavati pa ajde..
Srećom, živim solo pa neće skužit.  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 5:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Ova drvena "kućica" je Italeri?
Ako se ne varam, je, u tom slučaju bih te pokušao savjetovati da identičnu napraviš od balze, puno realnije izgleda. Tekstura drveta je prilično loše izvedena na toj plastičnoj.
Kao što je Grunf rekao, veliki projekt, u kojem ti želim puno sreće!
Pratimo dalje..  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 5:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| kome??? meni??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 6:17 pm Naslov poruke: |
|
|
odlično, malo jenkija za promjenu... sretno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 7:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Da Trutek, tebi.
Jest Gorane, Italerijeva je. Kako bude napredovala diorama, vidjeti ću hoće li bit ona tu al sumnjam.
Pozz. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 7:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne bi ti htio kvariti zadovoljstvo, ali pošto sam ti već napisao da nijedan američki Firefly nije vidio akcije...ne znam sad naravno kako na to gledaš...
Ili si ih stavio samo tako, neće biti na diorami? Onda sorry, pozz  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 8:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Neće biti uopće tenkova, njih sam samo utisnuo u fugil da ostave tragove gusjenica, Jagdpanther s istoka i Firefly sa sjevera, pošto je firefly na podvožju Shermana, nije greška.
Pozdrav _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ares212
| | Član od: 08 Lip 2008 | | Poruke: 378 | |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 8:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| a od čega mutiš to blato |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Sri Jul 02, 2008 12:48 am Naslov poruke: |
|
|
Fugil, ljepilo za pločice. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Sri Jul 02, 2008 9:53 am Naslov poruke: |
|
|
| 101Airborne Napisao/la: | | Fugil, ljepilo za pločice. |
Fugil i ljepilo za pločice nisu ista stvar. Fugil je masa za fugiranje razmaka (fuga) između pločica a ljepilo je ljepilo  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|